Emma
3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kollégánk, János péntek kora délután, abszolút csúcs utazási időben a Nyugati pályaudvarról akart valahova utazni vonattal, és azt tapasztalta, hogy a tíz pénztárból csak három működik, és azokban is nehézségekkel küzdenek a kasszások. "Tanácstalanul ülnek, és egy lépést nem haladtunk előre negyedóra alatt" - írta a helyszínről János, aki szerint fél óra után adták el az első jegyet. Miután a pénztárhoz ért 54 perc sorban állás után, megtudta, hogy az lehet a gond, hogy most telepítették fel az új rendszert, emiatt 8-10 percbe telik kiszolgálni egy utast.  

  A MÁV-tól egyelőre nem kaptunk választ a kérdésünkre, hogy mi folyik a Nyugati kasszáiban. 

 • Tegnap megírtuk, hogy keresik a debreceni besurranó tolvajt, őt:

  Fotó: Police.hu


  És mára meg is lett! Bár némileg váratlan helyen, a Hihetetlen család 2 című Pixar-film teaserében bukkant fel. Próbálta álcázni magát, de rajtunk nem fog ki, rögtön kiszúrtuk:

  pixar.png

  Ha nemcsak animált formában, hanem fizikai valójában is látják, azért szóljanak a debreceni rendőrségnek, mert ők továbbra is keresik.

 • Csütörtökön lepte el a magyar internetet a Csocsaj pékséglánc kőbányai üzletében vásárolt horrorsütemény, amihez a pizzás szószon felül extra csótány is járt.

  De nem kellett sokat várni az újabb érdekességre Csocsajéktól.

  Judit nevű olvasónk friss fotója alapján a pékség továbbra is a méltán közkedvelt kecsapos pizzás műfaj megújításával kísérletezik, a legújabb termék a kellemetlen asszociációkat keltő picsas csiga. 

  Jó étvágyat!

 • A Doctor Who (magyarul Ki vagy, doki?) című sorozat Shada névre keresztelt epizódja 1979-ben nem készült el. Azért nem, mert sztrájk szakította félbe annak idején a forgatást. Most viszont a BBC animáció segítségével befejezte a 38 éve dobozban lévő epizódot.

  1974 és 1981 között Tom Baker alakította a főszerepet, és most egy rövid időre visszatért a karakterhez, hogy befejezhessék a történetet, ami a színész elmondása szerint mindig is az egyik kedvence volt és nagyon sajnálja, hogy annak idején nem tudták befejezni. 

  Az epizódot a BBC nem adja le a tévében, helyette pénzért lehet letölteni, vagy DVD-n megvásárolni. Az epizódot Douglas Adams, a Galaxis útikalauz stopposoknak szerzője írta.

  (Variety)