Péter
8 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az áprilisi átadás csúszik egy kicsit, de már a végéhez közeledik az építkezés, az első dolgozók pedig hamarosan elkezdenek beköltözni az Apple anyahajójába. Az épülettel kapcsolatban kb. minden részlet elképesztő. 5 milliárd dolláros beruházás, ami forintba átszámolva olyan sok pénz, hogy le sem merem írni. 

  13 ezer ember fog itt dolgozni nemsokára, viszont csak 11 ezer parkolóhely lesz a garázsban, úgyhogy biztos lesznek majd viták, veszekedések a későn érkezők között.

  Ez egy egészen friss légifotó az építkezésről, április 28-án készült:

  $5 billion will house 13000 employees in over 2.8 million square feet of office space and will have nearly 80 acres of parking to accommodate 11000

 • Megtört arcok, néhol zavart vagy bizonytalan, másoknál pedig egészen elszánt tekinteteket láthatunk ezeken a fotókon, amiket az 1870-es években készített a Newcastle-i rendőrség fiatalkorú elítéltekről, ma pedig a Tyne & Wear Múzeum gyűjteményében találhatók meg.

  A gyerekeket mind kisebb értékű lopásokért és hasonló, enyhébbnek számító bűnökért ítélték el, a büntetésük pedig lehetett néhány nap közmunka vagy több hónap börtön is.

  A képre kattintva galéria nyílik!

 • Egy orosz fiú úgy döntött, nem kell neki 10 macska, úgyhogy csinált róluk egy videót. És másnap is. Egészen addig minden nap csinál róluk egy videót, amíg valaki el nem viszi őket (ma az 5. epizódnál járunk). Ha ma még nem látott 10 kismacskát egy ember ölében, akkor itt az ideje. 

  Szakértők egyelőre vitatkoznak, van-e szükség ezután az internetre.

 • Rengeteg előnye van annak, ha valaki az Egyesült Államok elnöki székéig (és asztaláig) jut. 

  A Financial Times riportere Donald Trumppal beszélgetett az elnökség első száz napjáról, és az interjú egy pontján rákérdezett a piros gombra is, ami ott virít az elnöki asztalon, egy szolid, fa dobozba ágyazva.

  Mindenki ideges lesz egy kicsit, amikor megnyomom!

  Mondta Trump viccelődve,

  majd előre hajolt és megnyomta a gombot, mire a Fehér Ház egyik inasa lépett a szobába egy pohár hideg kólával.

  (Gizmodo)