Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Trainspotting második részének edinburgh-i bemutatóján állt össze egy képhez Ewen Bremner, Ewan McGregor, Jonny Lee Miller és Robert Carlyle, azaz Spud, Renton, Beteg Srác és Begbie a vörös, vagyis ebben az esetben narancssárga szőnyegen. Nekünk egyelőre ilyen fotókkal kell beérnünk ahelyett, hogy két óráig nézhetnénk őket egy nagyjátékfilmben, mivel a magyar premiert sajnos eltolták egészen március másodikáig. :'-(((

 • A főszerepben egy ötvenes éveiben járó férfit látunk, akit bűnösnek mond ki a bíróság, mert nem mozgott eleget és sokat dohányzott. Az ítélet: RÁK!

  kep

  Úgyhogy haljon is meg! Na jó, egye fene, kap még egy esélyt a szerencsétlen. 

  Tényleg ez a sztori a Magyar Rákellenes Liga kampányvideójában, aki nem hiszi, nézze meg:

  Bittner Nóra, a Liga elnöke nem érti, mi a baj a videóval - legalábbis ez derül ki egy Tv2-nek adott interjújából, amit a 444 szúrt ki. 

  Sokan viszont ellenkampányba kezdtek, hangoztatva, hogy a rák - ellentétben azzal, amit a Liga állít - nem ítélet. 

 • A legyengült, éhező kis vaddisznótegy hete találták a II. kerületben. Az állatot a Noé Állatotthon fogadta be, ahol mindent megtettek annak érdekében, hogy a malac túlélje a megpróbáltatásokat, de sajnos nem jártak sikerrel, Lili elpusztult. 

  16178992 10154938256029439 5415132099745324456 o
  Fotó: Noé Állatotthon Alapítvány / Facebook

  Mindeközben a Noét több irányból is támadás érte annak kapcsán, hogy mit lehet és mit nem tenni egy lakott területen kóborló vadálattal. A Noé az állat elpusztulása mellett ennek kapcsán is reagált: 

 • Füstöl a Colima, Mexikó legaktívabb vulkánja. A Colima - vagy Fuego - kitöréseiről a XVI. század óta vannak feljegyzések. Utoljára 1999-ben volt robbanásos kitörése, majd 2013-ban bocsátott ki hamufelhőt, amely négy falut is beterített. Idén januárban újra füstoszlopot bocsájtott ki.