Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tehát nem azért elérhetetlen hetek óta a kormánypárt honlapja, hogy ne lehessen visszakeresni a fideszes politikusok korábbi (ma már néha-néha kínos) nyilatkozatait, ahogy az újságírók között terjedő összeesküvés sejteti.

  De vajon a Fidesz frakcióvezetőjének a Fidesz.hu jelenleg elérhetetlen archívumáról a hirtelen beszántott Népszabadság jutott eszébe, vagy ez csak egy rosszmájú feltételezés? Nézze meg és döntse el!

 • Bill Murrayt a kiemelkedő amerikai humoristákat elismerő Mark Twain-díjjal tüntették ki vasárnap.

  Az Idétlen időkig, a Szellemirtók és A Grand Budapest Hotel sztárja az ünnepségen elmondta, hogy sikerét a családja szeretetének és azoknak a tehetséges kollégáinak köszönheti, akikkel több mint négy évtizedes pályafutása során együtt dolgozhatott.

  A Mark Twain-díjat korábban Richard Pryor, George Carlin, Lily Tomlin, Neil Simon és Eddie Murphy is átvehette. Az elismerést olyan művészeknek szánják, akik humorukkal hasonlóan nagy hatást gyakoroltak az amerikai társadalomra, mint a 19. századi író.

 • Áron szúrta ki a Kámfor utcai táblát, amin a kissé gondozatlan terület tulajdonosa ad tanácsot a kéretlen szemetelőknek.

  A tábla 2009-ben  és 2011-ben még nem volt kinn, a 2014-es térképen tűnt fel.

 • Ezzel a remek akcióval igyekszik a Samsung hazai pályán, vagyis Dél-Koreában menteni a menthetőt az olykor kigyulladó, és emiatt visszahívott Note 7-esek botránya után: aki vásárlóként érintett volt az ügyben, féláron kapja meg majd a jövő évi modellt. Amiről természetesen az égvilágon semmit nem tudni egyelőre, se specifikációt, se árat, se azt, hogy a vízállóság mellé bevezetik-e a tűzállóságot is. Mondjuk egy ilyen brutális csúcstelefon féláron elég jó üzletnek tűnik, de azt egyelőre nem tudni, más országokra is érvényes-e az ajánlat. (via The Verge)