Ervin
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erről eddig azt hiszem, nem beszéltünk, de van egy olyan új szabály az Indexben, hogy mostantól mindenkinek havonta legalább egy cukiság-posztot be kell tennie ide, mert aki nem így tesz, annak büntiből egy hónapig kell hordania Simicska Lajos valamelyik megunt hózentrógerét. Hogy ne jussak erre a szomorú sorsra, most letudom a kötelező penzumot.

  A 3,5 fél éves lányom ezekben a napokban épp a nagyokat ugró állatokra van rákattanva: ha eszébe jut, sorra kell mutatnom az ugróegeres, impalás satöbbis videókat (nagy szerencse, hogy bolhás videót egyelőre senki sem készített). Ma, amíg a reggelijét készítettem, pár percig nélkülem folytatta, és megtörtént a baj: az egyik videóban a gepárd utolérte az impalát, és én már arra ocsúdtam, hogy a lányom érdeklődve nézi, ahogy a kis gepárdok a kimúlt kérődzőt cincálják. De ahelyett, hogy elszomorodott volna, és a szavanna farkastörvényeiről kellett volna neki magyaráznom, azon kacagott, hogy milyen viccesek a bolyhos kis gepárdkölykök.

  Úgyhogy azt hiszem, holnap reggel kénytelen leszek neki megmutatni azt a BBC-s videót, amit sajnos nem tudok ide beágyazni, de egy osztrák állatkertben most született fehértigris-négyesikrekről szól. Impala nincs benne.

 • A Tanú című filmbe vágás nélkül kerülhetne be a pécsi kosárakadémia alapkőletételről szóló film, amelyen lelkes kosárlabdások pattogtatnak, szól az örömóda, a funkcionáriusok pedig vonulnak a lelkes sportolok közt.

  Ebben a videóban minden benne van, de ha csak a lényeg érdekli, nézze meg Coub-ban.

  Ha viszont a lényegtelen részletek érdeklik, olvassa el a cikket, amiből kiderül, hogy miért és hogyan épít az állam kosárlabda akadémiát Rátgéber Lászlónak.

 • Az orosz-bázisú KHL jégkorongligában szereplő Amur Habarovszk csapata promótálta saját magát, azzal, hogy a címerükben szereplő tigriseket vittek a jégre.

  01
 • 15 kilót nyom, 1,4 millió dollárba, vagyis kerek 400 millió forintba kerül, és nyilván minden lakásban csodásan mutat.

  vjochktjakgkmpra3nr8
  Fotó: Dengeki Hobby

  Aki venne egyet, május 4. után keresse erre!