Sára, Márió
-12 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen nyilvánvaló, hogy van valami furcsa trükk a felvételben, például hogy a darazsakat előtte lefújták valami méreggel, és persze a felvételen szereplő fickó sem tűnik teljesen, hm, hétköznapi értelemben véve normálisnak, és azt is szeretném mindenképpen kiemelni, hogy úristen, még véletlenül se próbáljanak szétnyomkodni egy darázsfészket puszta kézzel, de tessék, itt egy videó, amin állítólag ez történik.

 • Egyre több a jópofizás az ingatlanportálokon, minden hirdető azt hiszi, hogy egy közepes poénnal el lehet adni a kecót. Legyen igazuk, hajrá mindenki, de az a helyzet, hogy egyre kevesebb az igazán szellemes próbálkozás.

  Ez a baglyos mindenesetre egy nagyon kedves megoldás arra, hogy végigpergessük egy lakás összes fotóját.

  Ezen a képen elég jól látszik, mit is kell keresni a többin
  Ezen a képen elég jól látszik, mit is kell keresni a többin

  Ahogy Dia írta az Urbanistának küldött levelében a cukiságmarketingről:

  Megtaláltam 2017 eddigi legkreatívabb hirdetését egy rejtvénnyel párosítva. A konyha kicsit kifogott rajtam, ott nem találtam meg elsőre a baglyot, de ott van az! Jó fejtegetést :)

  Én sem vagyok benne biztos, hogy azt a baglyot látom-e ezen a képen, amit kell, de egy baglyot mindenesetre találtam. A teljes galériát itt lehet végigpörgetni.

  UPDATE: Én azt hittem, a tálcára festett bagoly van a konyhában, de nem! Ugyanazt a kis játékot kell keresni itt is, mint midnen más fotón. Keresgéljen mindenki, aztán hamarosan elárulom a megfejtést, amit Szilárd küldött.

 • Egy Jason Cichon nevű fickó legódarabkákból rakta össze az alábbi videón látható, tekerve mozgatható Super Mario-pályát, és elképesztő, de csak egy apróság maradt ki: maga a főszereplő, Mario.

 • "Elloptak egy 70 ezer forintot érő párduckaméleont a szegedi Trópus díszállat-kereskedésből" - írtuk szomorúsággal vegyes felháborodással két napja, ám mint a SzegedMa hírül adta:

  Zeusz előkerült!

  "Egy Vértó környékbeli lakos jelezte, látta Zeuszt a garázssorban élő hajléktalanoknál. A rendőrök a helyszínre érve megtalálták a 70 ezer forint értékű kaméleont, akit egy pici terráriumban tartottak, s csupán egy egyszerű lámpával melegítettek. Ha még néhány napig így tartották volna, Zeusz biztosan elpusztult. "

  kameleon zeusz

  Egész mostanáig azt tippelgettük a szerkesztőségben, hogy vajon tényleg ellopták-e az állatot, vagy csak tökéletesen beleolvadt-e a környezetébe.