Illés
15 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nézzék csak közelebbről ezt a képet!

  A fotón a Brexit részleteiről tárgyaló európai delegáció Michel Barnier vezetésével (balra középen), és a brit küldöttség (David Davissel, jobb közép) láthatók július 17-én, amikor először ültek le közösen, a tárgyalások első körös egyeztetésén Brüsszelben.

  Ha jól megnézték a képet, már biztos mosolyognak is. Míg az EU-s delegáció nagy stóc papírokkal érkezett a megbeszélésre, a brit delegáció semmivel. Üres előttük az asztal.

  Na, pont így állnak jelenleg az egyeztetések is.

 • Júniusban tombolt hatalmas tűz a portugáloknál, ahol a helyi futballszövetség nagyon eredeti ötlettel állt elő, hogyan is gyűjtsenek pénzt a lángok ellen küzdő tűzoltóknak. A Benfica és a Vitória Guimaraes közti augusztus 5-i Szuperkupán

  • minden gól után 5000,
  • minden szöglet és kapura lövés után 1500,
  • minden eladott labda után 1000,
  • minden támadás és beívelés után pedig 100 eurót fizetnek.
 • A panda az abszolút etalon, ha imádni való állatokról van szó, valahol igazságtalan, hogy az összes a Kínaiaké. Szerencsére azonban létezik internet, így azért nekünk is csurran-cseppen valami:

  A nagyon fenségesen a fenekén ülő hősünk valamit nagyon félreszagolhatott, mert iszonyat durva tüsszögőrohamot kapott. Továbbá érdemes megfigyelni a videón látható másik három, végtelenül relaxált pandát, akik elképesztően higgadtan konstatálták a társukkal történteket.  

 • Vlagyimir Putyin orosz elnök felköszöntötte Ljudmila Alekszejeva orosz emberi jogi aktivistát (aki valóban az volt a maga idejében), a Moszkvai Helsinki Csoport alapító elnökét 90. születésnapja alkalmából Moszkvában, írja az MTI. Mindezt anélkül, hogy elröhögte volna magát. 

  Nagyszerű teljesítmény ez attól az embertől, akinek az országában bármikor lecsukhatják vagy megverhetik az ellenzéki pártok vezetőit, a média munkatársait, vagy úgy random bárkit, aki valamilyen okból kifolyólag nem szimpatikus.

  Putyin - "Emberi jogok - lefordíthatatlan szójáték" (2:00-tól a videón):