Judit, Xénia
17 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pár napos már, de nem sokan látták, szóval tessék, itt egy videó, ami egymás mellé teszi a Pokémon Go reklámját, és azt, hogy milyen is a dolog a valóságban, ha igazán őszinték akarunk lenni.

 • Screenshot from 2016-07-30 21-00-18.png

  Jó, a Bors is résen volt, és ezzel jelentkezett:

  Screenshot from 2016-07-30 21-05-34.png
 • A közösségi GPS-alkalmazás, a Waze (tudják, amit annyi baromi sok pénzért vett meg pár éve a Google) egy új, a forgalommal kevéssé összefüggő lehetőséget vezet be hamarosan: szól, hogy ne felejtsük a gyereket a kocsiban.

  waze child.png
  Kép: Android Police

  A beállítás persze nem csak a gyerekekre jó, háziállat vagy zöldség is beállítható, de talán a gyereket nem a kocsiban felejteni nyáron a legfontosabb. Na jó, a kutyát sem kéne, mert az is megfő a hőségben.

  A lényeg, hogy a Waze már dolgozik az ügyön, és a hírek szerint a béta változatban itt-ott már elérhető, de a sima felhasználóknak még várni kell a dologra. Az emlékeztető a cél elérésekor jelenik meg.

 • Váratlanul elpusztult az a 22 éves csimpánz, aki a közelmúltban lett internetes sztár. A twycrossi állatkertben élő Mongót egy verekedésről készült látogatói videó tett híressé, bár az emberek nem is annyira a verekedő csimpánzokra csodálkoztak rá, hanem arra a tényre, hogy Mongo tök kopasz volt.

  90559276 mongo2jakebeaton-rekkers

  A csimpánzt az állatkert orvosai helyezték altatásba, hogy megvizsgálhassák, mert betegnek látták. A tünetekről kiderült, hogy nem veszélyesek, de sajnos az állat nem ébredt fel az altatásból, hanem elpusztult.

  Mongo az alopécia nevű hajhullásos állapot miatt volt kopasz, ezt az apjától, a szintén abban az állatkertben élő Jambótól örökölte. A csimpánznak nem volt hátránya abból, hogy nem volt szőre, megvolt a helye a hierarchiában, és még Noddy, az egyik nőstény is állandóan ott volt körülötte.

  Az állatkert munkatársai természetesen vizsgálatot indítottak az ügyben, az első eredmények alapján korábban ismeretlen szívgyengeséget sejtenek a történések mögött.