Angéla, Petronella
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy hónap sincs az MSZP-s tisztújításig, dübörög a belső harc az elnöki posztért, Tóbiás Józsefnek három kihívója is van. A párton belül van egy olyan álláspont,. hogy az MSZP egy helyben toporgott az elmúlt két évben, semmi nem történt, és úgy tűnik Tóbiás Józsefhez is eljutott ez a vélemény. 

  A pártelnök ezért ma a Facebook-oldalán hat pontban összefoglalta a párt elmúlt két éves teljesítményét. Íme:

  Ha jobban szemügyre vesszük, azért nem minden ponton stimmel a dolog. Például oké, hogy a szocik harcoltak a földért, de hát a kormányt ez nem különösebben zavarta, és megtartotta a harmadik földárverést is. Aztán oké, hogy népszavazási győzelmet ír Tóbiás, de igazából ugye nem is volt népszavazás. 

  De a legkülönösebb a hármas pont, amely szerint a legerősebb ellenzéki párt az MSZP. Megnéztem a legfrissebb kutatásokat (Tárki, Závecz Research), és ott bizony a Jobbik a második. A Publicus legutóbbi mérése pedig döntetlent mutat az MSZP és a Jobbik között.

 • Fess Budapest címmel jelent meg az első Budapest tematikájú felnőtt színező, ami természetesen gyerekeknek is jó. Sőt, Nemes Anita grafikus inkább nekik szánta a kifestőjét. A színező 3 nagyobb tematikus fejezetre van osztva – Buda, Pest, Városliget – és a főváros főbb nevezetességeit mutatja be. Minden rajz kézzel készült, majdnem kilenc hónapig. Mindegyik képből egy-egy saját történet rajzolódik ki, böngészős-jelleggel. A képi világ engem Réber László rajzaira emlékeztet egyébként. Jól néz ki, ára sem vészes, 1890 Ft.

  budapest
  Fotó: Nemes Anita
 • A Marvel ugye az a cég, ahol évente készül vagy két szuperhősös film, és mindegyikben van legalább egy Oscar-díjas vagy arra jelölt, vagy a díj közelében többször is sertepertélő, Nagy Név, hogy a filmek bizonyos szempontból legitimek legyenek kicsit. Ilyen William Hurt, Robert Redford, Sir Anthony Hopkins, Tommy Lee Jones, Jef Bridges, Ben Kingsley vagy éppen Benicio del Toro, de vannak még páran. 

  mel-gibson-marvel

  Nem mindenki bólintott rá azonban a

  kapsz egy csomó pénzt, cserébe nagyon komoran kell nézni, és igen, lehet pizsamában kell ugrálni kicsit

  -ajánlatra, mint ahogy azt Mel Gibson a Guardiannek elárulta nemrég. Gibsonnak elég felemás véleménye van a szuperhős-filmekről, a Galaxis őrzői és az első Vasember bejött neki, de a Pókember-filmektől hülyét kap. Annak idején neki is felkínáltak egy Marvel-szerepet: Odinét, aki a Thor-filmekben szerepelt, és végül Sir Anthony Hopkins markolta fel értük a fizut. Ki tudja, lehet ót tett volna a karrierjének (lásd még: Vasember - Robert Downey Jr.)

 • Az Atlantisz gyermekei című produkció egyik fellépő papagája úgy gondolta, egy kis városnézésbe fog. Már többen látták feltűnni itt-ott, de még mindig nem sikerült a nyomába akadnunk. Gazdája nagyon várja vissza, kérjük, segítsetek megtalálni őt! Ha bármilyen infótok van róla, kérjük, itt Facebookon vagy a +36 1 343 8300 telefonszámon keressetek bennünket! Köszönjük!

  - olvasható a Fővárosi Nagycirkusz a Facebook-oldalán.

  13336088 1139998676022721 699385542017482892 n
  Fotó: Fővárosi Nagycirkusz