Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A corgi kutya cukiságra van programozva. Kicsi, tömzsi és felnőtt korában is kölyökkutyára hajaz. Ez persze azzal jár, hogy atletikus képességekkel nem igazán rendelkezik, de ezt lazán pótolja szenvedéllyel:

  • Keményen beszólt Trumpnak Vincente Fox Quesada, Mexikó korábbi elnöke, aki a Super Deluxe-nak készített videóban arra kéri Trumpot, a saját egója okán ne sodorja háborúba az egész világot, inkább tartson kéznél pár sütit, és nyugodjon le a francba.

    Super Deluxe

    Dear Donald J. Trump, former Mexican President Vicente Fox Quesada has some questions you need to ask yourself before you send us to war.

    Quesada jól odaszólogat, olyan forrásokat használt fel az amerikai elnöknek küldött videóüzenethet, mint például egy totyogós gyerekekről szóló szülői kézikönyv. Az angolja meg kicsit olyan, mint mikor a Twin Peaksben visszafelé beszélnek. Szóval érdemes megnézni.

  • Persze a miért nem nézett a lába elé és az ekkora kátyút észre lehet venni, csak nyerészkedni akar típusú kommentek is felbukkantak már annál a posztnál, amit egy segítséget kérő nő rakott föl a Facebookra pár nappal ezelőtt. A Madarász Kórház előtt egy alattomosan elhelyezett halálcsapdának is megfelelő kátyúba lépve bokáját törte és most műtét vár rá. A poszt szerint az útkezelő ilyenkor kártérítést fizet, ám ehhez tanúkra lenne szüksége. Annak a járdának meg egy alapos felújításra.

  • Mi van? Kihalt a város, és senki sem vásárol? Egy olvasónk lőtte ezt a képet a Fogarasi úti Tesco parkolójában. Mi tagadás, ez az útlezárás bombabiztos módszere.