Hella
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • BJ Patoo a dél-koreai AfreecaTV streamszolgáltatás egyik sztárja, ahol konkrétan azzal szerzett rengeteg követőt, hogy, igen, webkamerán közvetíti, ahogy benyomja a vacsit. Általában nem is keveset, egy kisebb kelet-magyarországi települést simán meg lehetne etetni egy átlagos adagjából.

  eszik

  Rajongói néhány száz forintos ajándékokat küldhetnek neki a közvetítés alatt, amikből esténként félmillió forintnyi is összejön.

  De messze nem BJ Patoo az egyetlen vacsivideós sztár, a dél-koreai streamoldalon a műsor közel tizede kajaközvetítésből áll. A jelenségnek külön neve is van: Mukbang, ami az evés és a közvetítés szavakból tevődik össze.

  Hogy ez mégis miért lett ilyen népszerű, arra több elmélet is van. Az egyik szerint azért, mert egyre több fiatal él egyedül Dél-Koreában, és így helyettesítik a társaságot vacsorához; egy másik szerint arról van szó, hogy így vizuálisan tudják csillapítani étvágyukat a nézők.

  Jó étvágyat!

 • A Pompejiben fennmaradt kupleráj, a Lupanaria mintájára bordélyterem épül a szegedi Fekete házban, júniusban nyílik ugyanis a Pompeji-kiállítás, amelynek egyik érdekessége az a két szoba lesz, amely az ókori római erotikát mutatja majd be. A termet kizárólag a felnőtt látogatók nézhetik majd meg.

  A kutatók szerint Pompejiben több bordélyház is üzemelt, amelyek közül a Lupanaria volt a legjelentősebb, ahol a kor szexmunkásai rendkívül puritán körülmények között fogadták kuncsaftjaikat: csupán egy kőből készült emelvény állt a vendégek rendelkezésére. A falakat azonban erotikus festmények díszítették, amelyek valójában az örömlányok hirdetései voltak, akik nyolc pohár vörösbor áráért cserébe kínálták szolgáltatásaikat.

 • Itt van példa Fülöp, a fülöpszállási kölyökgólya vagy gólyacsecsemő, aki a Baon.hu híre szerint a fülöpszállási Séra Kúriában bújt ki nemrég egy keltetőgépben a tojásból. Azért került oda, mert tojása kizuhant a fészekből, de mivel nem tört el, egy keltetőgépben melegen tudták addig tartani, míg Fülöpke ki nem bújt.

  Most az anyagólya helyett Séráék táplálják, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az újszülött gólyák nevében ez a Fülöp gyerek, úgy rombolják le a kölyökállatok cukiságimidzsét, mint Rubovszky György a 2018 utáni karrierjét.

  fulop
  Fotó: baon.hu/
 • Elege van a hajtásból, a tömeges bevándorlásból, a baloldali szélsőségesekből, a politikai korrupcióból, az összeomló társadalmi rendszerből és az anti-keresztény törvényekből? Szeretne egy boldog, békés életet egy keresztény hazafias népnél? Akkor költözzön keletre!

  – írja Facebook-oldalán a brit lokálpatrióta Nemzetközi Keresztes Lovagrend, amelyik azt ígéri, hogy hamarosan költöztető szolgáltatást is indít a bevándorlóktól megcsömörlött britonoknak.

   

  Amikor egy barátom átküldte a linket, először azt hittem, hogy a magyar kormány csillantotta meg a kommunikációs skilljeit, mert a szöveg annyira tökéletes, hogy simán odaférne – igaz, kis betűkkel – az „Üzenjünk Brüsszelnek...” plakátok végére.

  Aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy ez vajon tényleg Magyarország-e a képeken. A barokk templom és a jellegzetesen szétdüledezett lépcső még ebben erősített meg, de a természeti kép kizökkentett, persze lehet, csak én vagyok műveletlen.

  Ha Önt zavarná, hogy emigráns, de a lelkük mélyén patrióta britek költöznének a szomszédságába, akkor két lehetősége van:

  • Jelentkezzen lakáscsereprogramra a kereszteseknél,
  • vagy költözzön még nálunk is keletebbre!