Cecília
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már legalább egy éve kinn van a felirat egy floridai gyülekezet bejáratánál, de most, hetekkel a legutóbbi amerikai lövöldözés után újra felfedezte az internet, miután az egyház új kampányba kezdett, hogy biztosítsa a vasárnapi imára érkezőket, hogy biztonságban vannak. És, hát valljuk be, egészen szürreális dolog azt olvasni egy templom ajtaján, hogy

  Magánterület, figyelem, ez nem fegyvermentes zóna. Fel vagyunk fegyverkezve, és ha bárki bepróbálkozik, az életével fizet. Igen, mi egy templom vagyunk, és megvédjük a híveinket. 

  Üdv, a lelkészek.

  Welcome to the River at Tampa Bay Church - our sign at every door of our church #welcomesign #theriverattampabaychurch

  drrmhb (@rodneyhowardbrowne) által megosztott bejegyzés,

 • A nap legszomorúbb értelmetlen bulvárhíre, hogy RZA, a Wu Tang Clan rappere pert indít egy kutyasétáltatásra szakosodott társaság ellen, mert azok jogtalanul használták együttese nevét, amikor

  Woof-Tang Clan

  névre keresztelték a cégüket. Hát igen.

  :-(

 • Autizmussal élő fiatalok rajzaival díszített designtárgyak mutatkoztak be a hétvégén Londonban. A Balassi Intézet által szervezett reTHINK Hungary and the V4 rendezvénye keretében a WAMP design vásáron kaptak helyet az Autistic Art márka jótékony célú termékei. A noteszeken, borokon, csokis dobozokon található grafikák az Autistic Art Alapítvány művészeti foglalkozásán születtek. A termékek eladásából az alapítvány 10 autista fiatalokat ellátó lakóotthont támogat és egy egyedülálló művészetterápiás programot is fenntart.

  Az Autistic Art egyik célja, hogy megmutassa: autizmussal élő fiatalok közreműködésével is készülhetnek minőségi, művészi értékkel bíró termékek. A különleges művészeti foglalkozások pedig terápiaként és egyedi forrásteremtésként is működnek. A program az országban egyedül biztosít olyan művészetterápiás foglalkozást kortárs művészeti szemlélettel, amely mindenben megfelel az autisták igényeinek. A foglalkozásokra nagy szükség van, hiszen az autizmussal élő emberek jellemzően nem összefüggésekben, kontextusban gondolkodnak, sokkal inkább képszerűen. 40 százalékuk például egyáltalán nem beszél.

 • Májusban mutatták be a Kornél on Tour című dokumentumfilmet, amit a Sport TV készített, mi pedig a magyar 30 for 30-nek neveztünk akkori kritikánkban.

  Bár a Sport TV elég sokáig műsoron tartotta a filmet, ha valaki esetleg lemaradt volna róla, vagy csak szeretné végtelenítve újranézni, most megteheti, méghozzá ezen a linken.