Zsanett, Janka
17 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • batman.png

    Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition a neve, aranyozott denevérlogó van a hátán, jár hozzá a Gear VR szemüveg, és egy batmanpáncél-dizájnos tok. Érthetetlen módon nincs rajta előre telepítve olyan app, ami batmaneses rekedt-suttogósra torzítaná a hangunkat telefonálás közben. Ára még nincs, de hivatalos reklámvideója igen, íme:

  • Ahogy az előző, Human Revolution alcímű epizódnál, úgy most a Mankind Dividednél is az a marketinges stratégia, hogy az előzetesek élőszereplősek, mintha egy filmhez készültek volna, nem egy videojátékhoz. A játékból konkrétan egy árva pixel sem látszik. A hangulata viszont eléggé ott van a szeren, és a játék háttérvilágát is tökéletesen felépíti:

  • Jaka parker egy indonéz fotós, aki négy évet élt Észak-Koreában, közelebbről nem meghatározott diplomatastátustban. Idén márciusban hazaköltözött, és azóta pakolja fel a blogjára, az Istagramra és YouTube-ra az emlékeit, szöveg, fotók, videó, minden van, érdemes lecsekkolni, étvágygerjesztőnek ideteszek egy videót arról, hogy milyen az, ha az ember az utcai kajaárusokat járja Phenjanban vegetariánus kaja után.

  • A berlin Air Show keretében nem csak a mai legmodernebb technikával találkozhatnak a látogatók, a repülés úttörőinek kísérleti járműveit bemutató másolatokat is kiállítják. Ilyen volt Otto Lilienthal siklórepülője, amely a madarak repülését próbálta utánozni.