Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ezzel a remek akcióval igyekszik a Samsung hazai pályán, vagyis Dél-Koreában menteni a menthetőt az olykor kigyulladó, és emiatt visszahívott Note 7-esek botránya után: aki vásárlóként érintett volt az ügyben, féláron kapja meg majd a jövő évi modellt. Amiről természetesen az égvilágon semmit nem tudni egyelőre, se specifikációt, se árat, se azt, hogy a vízállóság mellé bevezetik-e a tűzállóságot is. Mondjuk egy ilyen brutális csúcstelefon féláron elég jó üzletnek tűnik, de azt egyelőre nem tudni, más országokra is érvényes-e az ajánlat. (via The Verge)

  • Kijött a magyar nyelvű előzetese is az Utolsó emberig című filmnek, amiben a lecsúszott Mel Gibson egy tetoválószalont működtet egy lakókocsiban. Aztán egyszer csak előkerül rég nem látott lánya, akivel ugyan eddig nem sokat foglalkozott, de most a segítségére siet. A lányát a rendőrség és egy drogkartell is üldözi, mert a lány megölte barátját, a bűnbanda egyik fejesét. A nagyszakállas Gibson meg jól rendet tesz. 

  • Jó, az összeg csak forintban ekkora, dollárban csak nyomorult 20 milliócska, de ahhoz képest mindenképpen erős, hogy a legnagyobb csirkés vödör úgy 30-40 dollárba kerül a KFC-nél. A New York-i nagyinál az verte ki a biztosítékot, hogy vett egy ilyet vacsira a családnak, és a reklámokkal ellentétben a vödör nem volt színültig tele, ráadásul a csirkeszárnyak sem éppen úgy néztek ki, mint a hirdetésekben. Sok szerencsét a bíróságon. (via The Sun)

  • Hétfőn Vigh László fideszes képviselő meglátta a sajtót a Parlament folyosóján, ezért gyors telefonálnivalója akadt. De nézze meg, hogyan szokott ő telefonálni! Ön is pont ugyanígy szokott, nem?