Erika, Bella
14 °C
26 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Július 29-én este háromnegyed kilenckor egy férfi elemelt egy kerékpárt Békéscsabán a vasútállomás előtti biciklitárolóból, majd elhajtott vele. A rendőrség most közölt egy videót az esetről, és várja azok jelentkezését, akik felismerik a felvételen látható férfit. További információkért: Police.hu

    Az ellopott bringák után nyomozásról meg itt olvashatnak bővebben.

  • A Metrocosm interaktív térképén kerek képet kapunk arról, milyen is a Föld, ahol élünk. Az eltorzulások megmutatják, hogy az egyik ország GDP-je, államadóssága, népessége,  vagyonossága hogy viszonyul a többihez.

    wolrd
  • Az erősen allergén parlagfű pollenkoncentrációja az elkövetkező napokban országszerte jellemzően a nagyon magas tartományban alakulhat, és továbbra is magas szintet érhet el a legtöbb helyen a csalánfélék pollenkoncentrációja - közölte az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. A kültéri allergén gombák spóraszáma továbbra is magas, több helyen nagyon magas szintet érhet el.

    A kenderfélék virágporának mennyisége jellemzően közepes, az ürömé, a libatopféléké és az útifűé alacsony, illetve helyenként elérheti a közepes szintet is. A pázsitfűfélék virágpora már csak alacsony koncentrációban van jelen, emellett továbbra is előfordulhat egy-egy szem a lórom, valamint a ciprus- és tiszafafélék pollenjéből. (MTI)

  • Az persze jó kérdés, hogy kinek van szíve meginni egy ilyen műalkotást.