Salamon
7 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Digi Sport reggeli műsoráról írtam az Indexen, és ahogy a videót megnéztem, rájöttem, ez nem csak egy cikk, hanem valami annál sokkal több.

  Névtelen.png

  Hogy miről beszélt a Varsóban idegenlégióskodó Nikolics, aztitt találja, de maga a videó mindenképpen megér még egy írást, mert aki megnézi, azonnal elolvad. Miközben az otthonról bejelentkező Nikolics beszél, a kislányát simogatja. Na, most az én nagyobbik kislányom is kb ilyen korabeli, és pontosan át tudom érezni a helyzetet. Ha lenne méhem, most azonnal felrobbanna!

 • A franciapolinéziai Papeete-t ábrázoló képeslapot 1966-ban adta fel Chris - aki a vezetéknevét nem írta a képeslapra - Robert Giogiónak. Azt írta, nagyon jól érzi magát. A képeslap most úgy került elő, hogy nemrég elküldték arra a címre, ahova Chris címezte. A posta szerint még külföldön akadt el a képeslap, de amúgy büszkék rá, hogy többnyire pontos munkát végeznek.

  Az is kiderült, hogy a képeslapot Chris Reynolds, egy jogászprofesszor adta fel. A levél címzettje egy barátja volt, aki szintén jogász. Reyolds elmesélte, hogy nem emlékszik arra, hogy mikor írta pontosan a képeslapot, de az biztos, hogy 15 éves volt, és Tahitin voltak a családjával, ahonnan nem sokkal később Angliába mentek. Robert Giorgio 16 éves volt, és az iskolából ismerték egymást, de aztán megszakadt köztük a kapcsolat. (Independent)

 • Tehát nem azért elérhetetlen hetek óta a kormánypárt honlapja, hogy ne lehessen visszakeresni a fideszes politikusok korábbi (ma már néha-néha kínos) nyilatkozatait, ahogy az újságírók között terjedő összeesküvés sejteti.

  De vajon a Fidesz frakcióvezetőjének a Fidesz.hu jelenleg elérhetetlen archívumáról a hirtelen beszántott Népszabadság jutott eszébe, vagy ez csak egy rosszmájú feltételezés? Nézze meg és döntse el!

 • Bill Murrayt a kiemelkedő amerikai humoristákat elismerő Mark Twain-díjjal tüntették ki vasárnap.

  Az Idétlen időkig, a Szellemirtók és A Grand Budapest Hotel sztárja az ünnepségen elmondta, hogy sikerét a családja szeretetének és azoknak a tehetséges kollégáinak köszönheti, akikkel több mint négy évtizedes pályafutása során együtt dolgozhatott.

  A Mark Twain-díjat korábban Richard Pryor, George Carlin, Lily Tomlin, Neil Simon és Eddie Murphy is átvehette. Az elismerést olyan művészeknek szánják, akik humorukkal hasonlóan nagy hatást gyakoroltak az amerikai társadalomra, mint a 19. századi író.