Hella
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elege van a hajtásból, a tömeges bevándorlásból, a baloldali szélsőségesekből, a politikai korrupcióból, az összeomló társadalmi rendszerből és az anti-keresztény törvényekből? Szeretne egy boldog, békés életet egy keresztény hazafias népnél? Akkor költözzön keletre!

  – írja Facebook-oldalán a brit lokálpatrióta Nemzetközi Keresztes Lovagrend, amelyik azt ígéri, hogy hamarosan költöztető szolgáltatást is indít a bevándorlóktól megcsömörlött britonoknak.

   

  Amikor egy barátom átküldte a linket, először azt hittem, hogy a magyar kormány csillantotta meg a kommunikációs skilljeit, mert a szöveg annyira tökéletes, hogy simán odaférne – igaz, kis betűkkel – az „Üzenjünk Brüsszelnek...” plakátok végére.

  Aztán azon kezdtem gondolkodni, hogy ez vajon tényleg Magyarország-e a képeken. A barokk templom és a jellegzetesen szétdüledezett lépcső még ebben erősített meg, de a természeti kép kizökkentett, persze lehet, csak én vagyok műveletlen.

  Ha Önt zavarná, hogy emigráns, de a lelkük mélyén patrióta britek költöznének a szomszédságába, akkor két lehetősége van:

  • Jelentkezzen lakáscsereprogramra a kereszteseknél,
  • vagy költözzön még nálunk is keletebbre!