Zoltán
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ebben a hőségben valószínűleg mindenki, akinek van kertje, a háta közepére kívánja a fűnyíró hosszú órákon át tartó tologatását, de ha végleg elmenne a kedvük a pázsit ápolásától, csak gondoljanak bele, mennyivel nehezebb lenne

  71 méteren keresztül az állukon egyensúlyozni a fűnyírójukat.

  A New York-i Ashrita Furman pedig pontosan ezt tette, ráadásul egy működő (!!!) elektromos fűnyíróval.

  A férfi ezzel a saját korábbi, 20 méteres rekordját döntötte meg a

  Állon egyensúlyozott, működő fűnyíróval megtett leghosszabb távolság

  kategóriában, ami egyébként elmondása szerint nagyon boldoggá tette. Azt is hozzátette, hogy a szél miatt egyáltalán nem volt könnyű dolga, ami amúgy felveti azt a kérdést, hogy szélcsend esetén vajon könnyűnek érzi-e a működő fűnyírók állon történő egyensúlyozását.

  A rekordról videó is van, itt lehet megnézni:

  (Reuters)

 • Egy budapesti nő a barátnőjével kávézott kedd este az V. kerület egyik bisztrójában, amikor észrevette, hogy eltűnt a máltai selyemkutyája. A nő azonnal hívta a fiát, és mindketten az eb keresésére indultak. A kávézótól nem messze az utcán két férfira és egy nőre lettek figyelmesek, akiknél meglátták a kutyájukat. Azonban a három fős társaság nem volt hajlandó visszaadni a máltai selyemkutyát. A fiú ekkor több utcán keresztül követte a társaságot, akiket végül szem elől tévesztett, ekkor hívta a rendőrséget.

  slack-imgs.com
  Fotó: Police.hu

  A nyomozók a térfigyelőkamerák segítségével beazonosították a tolvajokat, és csütörtök délután meg is találták a kutyát egy XV. kerületi lakásban. A nyomozás során kiderült, hogy a kutyát a lopás utáni napon kora reggel egy hamis adásvételi szerződéssel a kerületi állatorvosnál a saját nevükre íratták. A máltai selyemkutya csütörtök délután visszakerült a gazdáihoz, írja a Police.hu.

  IMG 7738
  Fotó: Police.hu
 • Zola amúgy egy gorilla a dallasi állatkertből és az ő performanszánál jobb tartalom már garantáltan nem lesz a héten:  

  Egy ennyire tökéletes videó természetesen nem kerülheti el azt sem, hogy azonnal mémmé alakuljon, így a rend kedvéért itt van ugyanez a Flashdance-ből jól ismert Maniac című nótával megspékelve.

 • milka2
  Fotó: Police.hu

  A kaposvári rendőrök szúrták ki a 36 éves S. Zsoltot az utcán, ahogy egy csokikkal teli bevásárlókocsit tol. Megmagyarázni nem tudta, úgyhogy kattant a bilincs, utána meg a helyi rendőrök elkészítették vele ezt a csodás képet, ahol láthatjuk, mennyi csokit is tolt magával. Zsolt egyébként a barátnőjét szerette volna kiengesztelni, ránézésre úgy 20 kiló csokoládéval.