Paulina
16 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tizennégy japán iskolás még a múlt héten döntötte meg az ugrókötelezés Guinness rekordját, itt ugye a cél az volt, hogy minél többször ugorják át a kötelet egy perc alatt.

  A vége elég szoros lett, de sikerült: 225-ször ugrották át a kötelet hatvan másodperc alatt, ezzel lenyomták egy rivális japán sulit, ami eddig tartotta a csúcsot 217-tel. 

  De a lényeg, hogy erről az egészről videó is készült, ami két perc hipnózissal ér fel, ha csak a kötelet figyeli. 

 • Bizonyára mindenki tudja (ha nem, akkor ez most megrázó lehet), hogy a mindennapi élelmiszereink tartalmaznak rovarokat. Ebben semmi meglepő nincs, hisz például a gabonából aligha fogja kiszedni bárki is az aratás során odakerült bogarakat. Ennek ellenére vicces belegondolni, hogy évente legalább 140 ezret elfogyasztunk.

  shutterstock 207453289

  Ha érdekli, hogy mennyi bogarat eszünk  különböző élelmiszerek fogyasztásával, itt ez a szép szemléltető táblázat:

  bogar
 • Nagyon mókás története van a képen látható mozgássérült-parkolónak, mely olyan gyönyörű, hogy a háttérsztori nélkül is mutogatni lehetne.

  Volt ugye a Népszínház utcában egy ákombákom parkolóhely-felfestés, amiről a felületes szemlélő azt hihette, hogy valaki csak úgy jókedvéből rajzolta magának, vagy mert nem volt hova parkolni a kocsijával.

  Aztán kiderült, hogy korántsem erről van szó. Táblával ugyanis ki volt jelölve a hely, de a burkolaton semmi nem utalt rá, így aztán sorra büntették meg az odaállókat. Ezért Attila, pusztán azért mert felbosszantotta a dolog, felfújta a piktogrammot, hogy segítsen másokat. (A Magyarok Háza dolgozói hasonló módszerrel saját magukat segítik az ott élők rovására.)

  Na és most jön a meglepetés! Egy hét sem telt el az első posztunk megjelenése óta, s láss csodát, elkészült az új felfestés. Éljen!

  (Mondjuk szegény taxis így sem vette észre, és véletlenül ráparkolt, nagyon remélem, hogy nem büntetik meg szegénykét.)

 • Dühösen menetelő, aranyszínű ruhás nők követelnek szórakozást egy aranyszínre festett ajkú rendőr(?)nőtől miközben egy aranyszínű helikopter köröz a fejük felett - nehezen értelmezhető, de vicces reklámfilmet forgatott az RTL Klub új csatornájához, amin főleg sajt gyártású műsoraikat ismétlik majd, illetve itt lesz látható az új Maunikasó, amit VV Anikó vezet majd.