Gáspár
14 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Kawasaki Heavy Industries új fejlesztése egy olyan robot, ami simán össze tud rakni és felszolgálni egy tál szusit. A két robotkarnak elég negyvenöt másodperc a videó szerint, hogy elvégezze az ember munkáját. (RocketNews)

 • Már amennyiben az életnagyságú szó értelmezhető egy robot meg egy fantasztikus film tekintetében. Artu szeptember elsejétől rendelhető, ára nem ismert, de aki nem adna érte annyit, amennyit majd kérnek, az nem is igazi rajongó, és ez tulajdonképpen az összes gyűjtői kiadás legfőbb érve is egyben.

  1125x682 previewbanner R2D2LifeSize
 • Na nem arról van szó, hogy megelevenedik a Neo régi videoklipje, és Batman Michael Jacksonnal és a Szabadság-szoborral szétveri az életre kelő Lenin-szobrokat.

  Csak annyi történt, hogy egy Leif Garvin nevű svéd férfi még évekkel ezelőtt, saját költségén átalakított egy 1973-as Lincoln Continentalt, hogy pont úgy nézzen ki, mint a Tim Burton-féle Batman visszatérből ismert Batmobil. (Egyébként egymillió dollárjába, 20 ezer munkaórába és három és fél évbe telt a projekt.) Most pedig egy FastBoomPro nevű céggel közösen promózzák az ugyanilyen autók piacra dobását Oroszországban.

  Úgyhogy aki Oroszországban jár, és van 1,1 millió dollárja (bő 300 millió forintja), már egy ilyen Batmobillal jöhet haza:

  @xx_gram által közzétett videó,

 • Leszakadt az M20-as autópálya felett átívelő egyik gyalogoshíd Nagy-Britanniában, miután nekiment egy kamion. Az autópálya Londonból megy délkeletre, Dover felé a tengerig. 

  A balesetben egy ember sérült meg, a dugó óriási. le is zárták az autópályát.

  A kenti rendőrség közölte: senki nem ragadt a romok között, a sérült állapota nem életveszélyes.