Olga, Liliána
13 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vasárnap Magyar Nagydíj, már most óriási a nyüzsgés a Hungaroringen. Ma már a legnagyobb sztárok is feltűntek a pálya mellett, többek között Roscoe és Coco sétáltatták meg gazdájukat, Lewis Hamiltont a versenyhelyszínen.

 • Hivatalosan "az oktatás kérdéseit globálisan megközelítő" megbeszélést tartottak az Elysée-palotában a francia köztársasági elnök, Emmanuel Macron és neje, Brigitte, illetve a népszerű barbadosi énekesnő, Rihanna részvételével.

  DFrtTHyXcAAg9uJ

  Az erről készült kép jelenleg is őrült sebességgel járja be épp a világot, hiszen két rendkívül népszerű ember is szerepel rajta, és az internet semmit sem szeret jobban a népszerű emberek találkozásánál.

  Az oktatási és egészségügyi programok mellett kampányoló Rihanna egyébként annyit mondott a találkozó után, hogy szeptemberben nagy bejelentésre készül, és októberben Afrikában dolgozik majd a támogatásokon, írja az MTI.

 • A francia Beauval Állatkert örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy a nőstény pandájuk, Huan Huan terhes és hamarosan megszülethet az ország első pandabocsa. Az eseményt augusztus 4-5-re saccolják (a pandák vemhességi ideje 50 nap), a újszülött nagyjából 100 grammot fog nyomni.

  A kilenc éves Huan Huanon és párján, Yuan Zin kívül nincs más óriáspanda Franciaországban: 2012-ben kapta őket kölcsön az ország Kínától. Ezzel a Beauval lett az egyike annak a 19 állatkertnek, ahol a látogatók óriáspandát láthatnak.

 • 0 - 100 real quick!🤘🏽 Thanks for filming @rainerkleive 🙂

  A post shared by Benjamin Forthun (@benjaminforthun) on