Dömötör
11 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Méghozzá a New Kids On The Block-kal befutott énekes, Donnie Wahlberg által, aki második próbálkozásra hármat vert (az egyébként egy hónapja beállított) rekordra, ezzel 122-re emelve azt.

  CviaZ0CVMAAH0rP
  Fotó: Twitter

  A rekordot a banda minden évben megszervezett hajóútján sikerült megdönteni, ahol a rajongók együtt utazhatnak a NKOTB tagjaival. Elsőre talán könnyűnek hangzik a feladat, de mindegyik képet másik emberrel kell lőni és a szabály szerint azonban csak az számít érvényes szelfinek, ahol látszanak az emberek vállai és nincs elmosódva a kép.

  Ezzel együtt még mindig nem értem, hogy pontosan miért is jó ez, de legalább a róla készült videó nagyon vicces:

 • A Fedél Nélkül Népszabadság-különszámával a kezükben, felkiáltójel-formába állva  tüntetett Ujhelyi István szocialista EP-képviselő és MSZP-s politikusokból álló látogatócsoportja az Európai Parlamentben, Strasbourgban.  „Veszélyben a sajtószabadság, veszélyben a tájékozódáshoz való alkotmányos jog!”  – írta Ujhelyi a Facebookján.

 • Képernyőfotó 2016-10-26 - 7.46.28.png

  Éveken át viccelődtünk azzal mindenféle robotos-drónos hírben, hogy na, most aztán már tényleg csak az kell, hogy a Skynet öntudatra ébredjen, de hirtelen nem is olyan vicces ez az egész. Egy Alexander Ruben nevű fickó egyszerűen megunta, hogy ez az egész "bánthatják-e a robotok az embert" vita csak elméleti síkon folyik, és megalkotta az első olyan robotot, ami maga dönti el, hogy bántja-e a közelébe merészkedő embert, vagy inkább nem.

  Az alábbi videón azért szerencsére látszik, hogy elég messze vagyunk attól, hogy titáncsontvázú gyilkológépek igázzák le az emberiséget, de hát minden történetnek van egy eleje.

 • Gábor nevű olvasónktól kaptuk a képet: a Murányi és Peterdy utca sarkán egy autós teremtett klasszikus amerikai filmes jelenetet azzal, hogy elgázolta a tűzcsapot, amiből feltört a víz. A baleset részleteiről egyelőre nem tudunk semmit.

  Hasonló eset történt tegnap a Bazilikánál is: