Bertalan
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Britney Spears Kentwood városában töltötte gyerekkorát, ami Louisiana államban található, így egyáltalán nem meglepő, hogy az énekesnő az Amerikai Vöröskereszttel összefogva jótékonykodik, Louisianát elöntő árvíz miatt.   

  Gyűjtést szervez, amibe 10 dollárral (2700 forint) lehet beszállni és minden elküldött adománnyal nagyobb esélyt lehet szerezni a két nyeremény egyikére. Az első egy kétszemélyes utazás New Yorkba, az MTV Video Music Awards gálára, ahol maga Britney is fellép, ezzel promotálva legújabb albumának megjelenését. A nyertesek személyesen is találkozhatnak vele. A második pedig a fellépőruháját és egy dedikált albumot kap ajándékba. A fődíj nyertesét augusztus 25-én jelentik be, a második győztest pedig szeptember elsején.

  Az így összekalapozott pénzt a vöröskereszt azoknak az ellátásra fordítja, akik az áradások miatt elveszítették otthonukat. Az ítéletidőnek 17 halottja van és közel 40 ezer otthon vált teljesen lakhatatlanná. 

  Nem Britney az egyetlen, aki jótékonykodik a  Louisianában történtek után. Taylor Swift egymillió dollárt ajánlott fel vagyonából, hogy segítsen a rászorulókon.  

 • A Thor harmadik részét jelenleg is Ausztráliában forgatják, a nyílt utcákon ráadásul, ezért a hermetikusan lezárt stúdiókhoz képest kicsit több betekintést nyerhetnek az egyszeri nézők a folyamatba. A videók alapján hatalmas tömeg gyűlik össze az utcákon, hogy élőben lássák Chris Hemsworth-öt és Tom Hiddlestont. 

  Ők pedig ha már ott vannak kihasználják a helyzetet és egy kis időre leállnak szelfizni is a rajongókkal.

  De ezen kívül is gyártják tisztességgel a tartalmat a közösségi médiára. Az egyik fotón a forgatás kedvéért készített újságos stand elé heveredett le Loki és Thor. A szövegeken talán az látható, hogy "VISSZATÉRT THOR?" felirattal jelentek meg az újságok a film univerzumában.

  Just sellin papers with my mate @twhiddleston #parttimejob #thorragnarok @taikawaititi

  A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on