Gábor, Karina, Ders
7 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyot mentek a télen a zajló Dunáról készült fotók és videók, de közben a Tiszán is volt tél. Hogy miért csak most jött ki róla ez a videó, amit az Urbanistára kaptunk, azt nem tudom. Bevallom nosztalgiát már nem érzek a sok jég után, mikor itt a tavasz, de azért jól nézett ki Szeged folyója az év elején.

 • Már több mint 70 ezer ember látta azt a videót, amit egy férfi vett fel, miközben a dugóban araszolt sorstársaival a Szentendrei úton. A videón az látszik, hogy az előtte álló autós megunva a várakozást, többször is kipattan a kocsijából, és szemetet szed a sávokat elválasztó zöld területről, majd a csomagtartójába rakja.

  A Bors megtalálta a szemetet szedő férfit, akiről már a videóban kiderül, hogy egy fiatal operaénekes. Borka Ákos, a Purcell Kórus 27 éves művésze a lapnak azt mondta, hogy

  teljesen spontán jött az ötlet. Épp a Pilisből jöttünk hazafelé a kutyámmal, ugyanis imádok túrázni. Heti többször is megyek, ha tehetem, nincs messze a Pilis és a Börzsöny sem, tehát sokat vagyok a természetben. Érthető, hogy idegesítenek az eldobott üvegek, kupakok, papírok.

  Az operaénekes szerint

  ha egy szemetelő már nem a kuka mellé dobja a sörösüvegét, mert látja, hogy a barátnője menőnek találja a videót, akkor már megérte ez a kis akció.

  Legyen igaza!

 • – gondolta a jogtudatos 15 éves spanyol fiú, de súlyosan csalatkoznia kellett a jogállam működésében. Bár a telefon szülői elkobzása a fiú értelmezésében egyértelműen kimerítette a rossz bánásmód fogalmát, annyira, hogy emiatt érdemes perre is menni, az ügyet megkapó almeriai bíró nem érezte át kellőképpen a problémát. Szerinte az anya „nyilvánvalóan” nem követett el jogsértést, sőt, a bíró még azt is megkockáztatta, hogy így viselkedett felelős szülőként, aki teljesíti a gyermek nevelésével kapcsolatos kötelességeit. Hogy a fiú milyen lelki és egyéb sérüléseket szenvedett el a telefonmentes időszakban, arról nem szólnak a hírek.

 • Nézzék ezt a boldog arcot. Egy olyan ember arca, akinek végre összejött, hogy felülhetett egy Igazi, Fekete Kamion sofőrülésébe, és rámarkolhatott a kormányra. Gyermeki öröm sugárzik ebből a fotóból:

  Donald Trump fuvarosokat és fuvarozócégek vezetőit fogadta a Fehér Házban 23-án, ahol az egészségügyi reformterveiről tárgyalt velük. Ugyanezen a napon szavaztak volna a képviselőházban az Obamacare-t lecserélni hivatott törvényről, ami Trump legfontosabb kampányígérete is volt eddig, de nem sikerült többséget felsorakoztatni a terv mellett, úgyhogy el is halasztották.

  De legalább a kamiont ki lehetett pipálni.