Vilmos
18 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • clk

  Súlyos sérülés nélkül megúszta a kalandot az a 14 éves amerikai lány, aki nagyjából 8 méter magasságban kicsúszott egy vidámparki játék gondolájából New York államban szombat este. A park dolgozóiból és látogatókból összeverődött csoport nézte odalentről, ahogy a lány lóg lefelé, kapaszkodik a gondolába.

  A tömegből valaki videóra vette az eseményeket.

  A lányt lentről biztatták, hogy el fogják kapni, ha elengedi magát. Így is történt, amit a bámészkodók megtapsoltak. A lányt azért be kellett vinni helikopterrel a viszonylag közeli Albany kórházába, mert esés közben beleütközött egy faágba, de az állapota stabil.

  Az AP hírügynökség szerint egyelőre nem tudni, hogyan csúszott át a Sky Ride nevű játék gondolájának biztonsági korlátja alatt. A kétfős gondolában a lány egy rokon gyerekkel ült. A játékot átvizsgálva nem találtak hibát, de egyelőre kivonták a forgalomból, amíg egy alaposabb ellenőrzés is le nem zajlik. 

  A parkból kórházba vittek egy 47 éves férfit is, akinek megsérült a háta, miközben megpróbálta elkapni a lányt.

 • 32. alkalommal rendezték meg Gyöngyösön a Mátrai Veteránautó Találkozót. A mai találkozó is időutazást jelenthetett az arra járóknak: az 1920-as évektől a '70-es évek végéig készültek a most felvonuló verdák.

 • Egy nagyon szerencsétlenül járt fiatal szarkáról adott hírt a Hortobágyi Madárpark - Madárkórház Alapítvány a Facebook-oldalán vasárnap. A madarat lakott területen légpuskával mellbe lőtte valaki, eltörve a kulcscsontját. A szarka gyalogosoan próbált menekülni, de ekkor meg beakadhatott valahova a lába, és csak egy súlyos, nyílt törés árán sikerült szabadulnia. Akik megtalálták, a madárkórházba vitték, ahol a poszt szerint a lábát lényegében szó szerint visszavarrták.

  19420519 1398434546903715 7987222734664895002 n
  Fotó: Hortobágyi Madárkórház Alapítvány
 • A Britain's Got Talenttel berobbanó Susan Boyle-t egy mai Telegraphos cikk szerint régóta, egy nagyjából 15 fős, fiatalokból álló társaság terrorizálja szülővárosában, a west lothiani Blackburn-ben. 

  A fiatalok az 56 éves énekesnő szóvivője szerint rendszeresen zaklatják, enyhébb esetekben csak beszólnak neki, de volt hogy kővel dobálták a buszt, amin Boyle utazott, és olyan is volt, hogy meggyújtottak egy lapot amit az arcába dobtak. 
  A szóvivő szerint annyira tarthatatlanná vált a helyzet, hogy rendőri biztosítást  kell kérniük az egyébként Asperger-szindrómás énekesnő mellé, hogy garantálják a biztonságát.