Eszter, Eliza
14 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A dániai Copenhagen Business Schoolban egy hét múlva tart előadást Magyarország külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter. A téma az EU jövője lesz, de az esemény honlapján látszik, valószínűleg sokat beszélgetnek majd a menekültválságról is: pontosabban arról, hogyan látja ezt a kérdést Szijjártó.

  De a lényeg, hogy kaptunk egy fotót az egyetemről, ahol az egyik diák úgy döntött, meghekkel egy kijelzőt, amire kirakott egy képet a meghívott Szijjártóról és a magyar miniszterelnökről, Orbán Viktorról is. A közös bennük az, hogy mindketten Szijjártó haját viselik. Nincs is szükség több szóra.

  Fotó: Olvasói fotó
 • A legkomolyabb emberek már a zágrábi koncerte vágják a centit, de a kevésbé komoly embereknek is fontos hír lehet, hogy augusztus ötödikén jön az új Dinosaur Jr. lemez! Természetesen a zenekar jóbarátja és legnagyobb rajongója Henry Rollins jelentette be a megjelenést, sejtésem szerint a saját pincéjében. 

 • Fogalmam sincs, két évtized után még honnan van ötletük a készítőknek, mint Simpson család-rész előtt új kanapés geget írni, de a mostani évadzáróhoz készült kifejezetten erős lett. Mintha csak egy ikeás katalógusból léptek volna ki Homérék.

 • Kora reggel sikeresen indították el és hozták vissza a Földre India első újrahasználható űreszközét, ezt mi is megírtuk.

  Az Indiai Űrkutatási Szervezet próbamodellje a korai órákban került fellövésre, 65 kilométer magasságot ért el, majd távirányítással sikeresen visszatért a Bengáli-öbölbe. És erről az eseményről ilyen csodálatos képek készültek, amiket a Gizmodón meg lehet nézni.

  (A posztot Szászi István írta)