Angéla, Petronella
14 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Marvel ugye az a cég, ahol évente készül vagy két szuperhősös film, és mindegyikben van legalább egy Oscar-díjas vagy arra jelölt, vagy a díj közelében többször is sertepertélő, Nagy Név, hogy a filmek bizonyos szempontból legitimek legyenek kicsit. Ilyen William Hurt, Robert Redford, Sir Anthony Hopkins, Tommy Lee Jones, Jef Bridges, Ben Kingsley vagy éppen Benicio del Toro, de vannak még páran. 

  mel-gibson-marvel

  Nem mindenki bólintott rá azonban a

  kapsz egy csomó pénzt, cserébe nagyon komoran kell nézni, és igen, lehet pizsamában kell ugrálni kicsit

  -ajánlatra, mint ahogy azt Mel Gibson a Guardiannek elárulta nemrég. Gibsonnak elég felemás véleménye van a szuperhős-filmekről, a Galaxis őrzői és az első Vasember bejött neki, de a Pókember-filmektől hülyét kap. Annak idején neki is felkínáltak egy Marvel-szerepet: Odinét, aki a Thor-filmekben szerepelt, és végül Sir Anthony Hopkins markolta fel értük a fizut. Ki tudja, lehet ót tett volna a karrierjének (lásd még: Vasember - Robert Downey Jr.)

 • Az Atlantisz gyermekei című produkció egyik fellépő papagája úgy gondolta, egy kis városnézésbe fog. Már többen látták feltűnni itt-ott, de még mindig nem sikerült a nyomába akadnunk. Gazdája nagyon várja vissza, kérjük, segítsetek megtalálni őt! Ha bármilyen infótok van róla, kérjük, itt Facebookon vagy a +36 1 343 8300 telefonszámon keressetek bennünket! Köszönjük!

  - olvasható a Fővárosi Nagycirkusz a Facebook-oldalán.

  13336088 1139998676022721 699385542017482892 n
  Fotó: Fővárosi Nagycirkusz
 • Európa egyik legnevesebb színházi fesztiválján, a Bécsi Ünnepi Heteken (Wiener Festwochen) is bemutatták Mundruczó Kornél új rendezését, a Látszatéletet. A Proton Színház előadását a pesti közönség már láthatta a Trafóban. A történet egy cigány özvegyasszony kilakoltatását és a lakásba beköltöző, bántalmazott nő és gyereke életének egy epizódját mutatja be, és szó esik benne az özvegy származása elől menekülő fiáról is. A Látszatélet itthon is sikeres volt, de a bécsi közönség egyenesen tombolt: a hírek szerint állva tapsoltak, a kritikák pedig nem győzték lelkendezni.

  A Der Standard szerint "A nagyszabású estén Mundruczó, akinek kézjegye az erőszak és a hangerő, először mutatja meg légiesebb oldalát, anélkül, hogy veszítene erejéből", az ORF pedig az özvegyet játszó Monori Lili alakítását nevezi magával ragadónak. A European Cultural News úgy gondolja, "A darab pontosan és élesen mutatja meg a romák rejtett és nyílt megkülönböztetését Magyarországon, illetve hogy mennyire makacsul tartják magukat a hagyományos előítéletek, és mennyire erőteljesen van jelen a kirekesztés még a 21. században is." A Mottingers Meinung nemes egyszerűséggel mesterműnek nevezi az előadást.

 • A Trónok Harca főszereplője, Emilia Clarke és Matt LeBlanc, aki a Top Gear műsorvezetőjeként tér vissza, együtt voltak vendégek egy beszélgetős műsorban, ahol kiderült, hogy

  • Emilia Clarke óriási Jóbarátok-rajongó
  • Matt LeBlanc viszont csak az első évadot látta a Trónok harcából, és hiába próbál visszacsatlakozni a hatodik évadba, túl sok minden történt azóta

  A lényeg mégis az, amikor Emilia Clarke megkéri Matt LeBlanc-t, hogy idézze fel neki Joey Tribbiani ikonikus mondatát, a How you doin?-t (magyar fordításban: Na mi a helyzet?), ami pont olyan hatással van rá, mint azt várta.