Sámuel, Hajna
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Screen Shot 2017-08-21 at 11.16.53 de..png

  Elhiszem, hogy ezen a ponton már nehéz számon tartani, de azért próbáljuk meg röviden áttekinteni, hogy hol tart Katy Perry 2017-ben. Swish Swish című számával válaszolt Taylor Swift, még 3 évvel ezelőtt íródott dalára, a Bad Bloodra, ami bosszúból íródott azért, mert Perry lenyúlta Swift háttértáncosait, ami veszélybe sodorta a turnéját. 

  A Bad Blood című klipben Taylor Swift összes híres barátja szerepelt (plusz Kendrick Lamar) és egy héten át tartó plakátkampány előzte meg, úgyhogy nem annyira meglepő, hogy a válaszvideóval, valami hasonló történik. Készült egy 50 másodperces előzetes, ami elárulja a tematikát, illetve a meglepetésvendégek egy részét.

  A klipben fontos szerepet kap Molly Shannon, Terry Crews, feltűnik még Gaten Matarazzo a Stranger Thingsből, illetve Thor Björnsson, aki a Hegyet alakítja a Trónok harca sorozatban és persze Nicki Minaj sem marad ki a buliból.

  Most vasárnap rendezik az MTV Video Music Award díjátadót, aminek Katy Perry lesz a műsorvezetője és a pletykák szerint Taylor Swift is készül valami újdonsággal az eseményre, úgyhogy meglátjuk, hogyan folytatódik tovább a cicaharc.

 • Akisino japán herceg és lánya, Mako hercegnő Bugacon megtekintett egy mangalicát. A jószág azért került a japán herceg és lánya érdeklődésének középpontjába, mert Akihito császár másodszülött fia a haszonállatok házasításáról végez kutatásokat.

 • Komoly kihívója akadt a múlt héten bemutatott, lónyaytelepi lakás kavicsberendezésének. Ebben a III. kerületi családi házban ugyanis nem csak ez az igazán érdekes üveglapos kavicskert van kavicsoszloppal és kavicskandallóval, de a bejártban van egy kavicslábtörlő, meg egy ilyen szinteltolásos kavicsizé. Elég bevállalós. 

  8?c=84722231 8&h=850
  Fotó: Otthontérkép

  Köszi a linket Klára! Még több érdekes ingatlanhirdetésért kövessétek az Urbanistát a Facebookon!

 • Jó, jó, nyilván, almát körtével, filmet játékkal, pláne trailerek alapján jó nagy hülyeség összeméregetni, de maradjunk annyiban, hogy a Battlefront 2 így másfél perc alapján valami pusztítóan királynak ígérkezik: