Emánuel
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hát akkor meg miért? - merül fel a kérdés teljes joggal. Többek között erre is választ ad a Tech Insider videója, melyet a Fantasztikus négyes első megfilmesítéséről forgattak.

  960

  Az egyik legnépszerűbb Marvel-képregény filmes jogait ugyanis először még 1986-ban vásárolta meg egy producer, Bernd Eichinger, ám addig ment a tökölés, hogy ez már azzal fenyegette Eichingert, hogy elveszíti a jogokat.

  Ezt pedig csak egyféleképpen akadályozhatta meg: ha gyorsan csinál egymillió dollárból (ez abban a szakmában aprópénz) egy olcsó és vacak filmet, amit aztán be sem kell mutatni ahhoz, hogy a jogok nála maradjanak.

  Ennek a soha be nem mutatott Fantastic Four-filmnek az alkotói is megszólalnak a videóban, de ismerve a később mozikba került Fantasztikus Négyes-filmek fogadtatását, az egyik kommentelő észrevétele érdemel külön figyelmet, aki szerint mindannyian jobban jártunk volna, ha ezt a tradíciót, mely szerint a Fantastic Four-filmek dobozban maradnak, a többiek is követték volna.

 • Csúnya veszekedés tört ki egy bécsi szadomazo bárban két férfi között. És ugyan az ide járó emberek feltehetően a szadót, vagy a mazót, vagy éppen mindkettőt kedvelik, valószínűleg egyikük sem így képzelte a szombat estéjét. A vitának nagyon csúnya vége lett. Egy 46 éves férfi előkapott egy kést és vitapartnerét mellbe, majd lábon szúrta. Szerencsére az áldozat sérülései nem súlyosak.

  És hogy mi okozta a veszekedést? A két férfi azon nem tudott dűlőre jutni, hogy használjanak-e vagy sem, és ha igen, akkor hogyan egy közelebbről meg nem nevezett szexuális segédeszközt. Mondjuk az sem elhanyagolható szempont, hogy a tettes vérében még másfél órával az eset után is 1,1-es véralkohol-szintet mutattak ki, ami Ausztriában és Magyarországon is ugyanazt jelenti: eléggé be volt rúgva.  (via OE24)

 • Miközben több száz kilométerre Budapesttől javában dörögtek az ágyúk a keleti és a déli fronton, a Duna-korzón ugyanúgy tömve voltak a kávéházak, mint békeidőben.

  manda

  Ez a vélhetően 1915-ös filmfelvétel, ami most Az első világháború napról napra nevű Facebook-oldalon tekinthető meg, mindössze másfél perces, de fantasztikus kordokumentum, és ha nem látnánk ennyi egyenruhát, fel sem merülne, hogy egy háborúban álló országról beszélünk.

  Bónuszként feltűnik a videón 1.17-nél a kor népszerű filmszínésze, Huszár Pufi is, amint joviálisan trécsel valakivel: ő a némafilm-korszak sztárja volt, arról pedig a mai napig nem született konszenzus, hogy a negyvenes évek elején Tokióban halt-e meg, útban Amerika felé, ahová a magyarországi zsidóüldözések elől menekült, vagy még előtte a szovjet hatóságok szedték le a transzszibériai vasútról, és zárták munkatáborba, ahol belehalt a nélkülözésekbe.

 • A Girls Aloud egykori tagja, de az X Factor zsűritagjaként is ismert Cheryl és a nála tíz évvel fiatalabb Liam Payne (a One Direction fiúcsapat tagja) kisfia szerdán született meg, és három teljes napig sikerült is eltitkolniuk ezt a nyilvánosság és a bulvársajtó elől.

  A 33 éves Cherylt második férje után még Cheryl Fernandez-Versininek hívják, de még többen ismerik Cheryl Cole-ként abból az időből, amikor még az egykori angol válogatott futballista, Ashley Cole felesége volt. Az ő terhességéről pár hónapok óta pletykáltak, mielőtt februárban egy nyilvános fotósorozattal üzent volna mindenkinek. Azt is tudni vélik, Cheryl azért titkolta sokáig a hírt, mert a korábbi kapcsolatai balul végződtek, és nem akarta, hogy a mostanit is elkiabálják.

  Szombat este aztán a brit pop álompárjának mindkét tagja bejelentette a hírt az Instagramján, ezzel évekre megvan a stabil téma a Daily Mail és a Sun számára, hiszen Cheryl már a Girls Aloudban is a legjobb csajnak számított, Payne pedig milliós női rajongótáborral rendelkezik, kettejük kisfia egész biztos minden brit újságolvasót érdekel majd.