Zoltán
19 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy budapesti nő a barátnőjével kávézott kedd este az V. kerület egyik bisztrójában, amikor észrevette, hogy eltűnt a máltai selyemkutyája. A nő azonnal hívta a fiát, és mindketten az eb keresésére indultak. A kávézótól nem messze az utcán két férfira és egy nőre lettek figyelmesek, akiknél meglátták a kutyájukat. Azonban a három fős társaság nem volt hajlandó visszaadni a máltai selyemkutyát. A fiú ekkor több utcán keresztül követte a társaságot, akiket végül szem elől tévesztett, ekkor hívta a rendőrséget.

  slack-imgs.com
  Fotó: Police.hu

  A nyomozók a térfigyelőkamerák segítségével beazonosították a tolvajokat, és csütörtök délután meg is találták a kutyát egy XV. kerületi lakásban. A nyomozás során kiderült, hogy a kutyát a lopás utáni napon kora reggel egy hamis adásvételi szerződéssel a kerületi állatorvosnál a saját nevükre íratták. A máltai selyemkutya csütörtök délután visszakerült a gazdáihoz, írja a Police.hu.

  IMG 7738
  Fotó: Police.hu
 • Zola amúgy egy gorilla a dallasi állatkertből és az ő performanszánál jobb tartalom már garantáltan nem lesz a héten:  

  Egy ennyire tökéletes videó természetesen nem kerülheti el azt sem, hogy azonnal mémmé alakuljon, így a rend kedvéért itt van ugyanez a Flashdance-ből jól ismert Maniac című nótával megspékelve.

 • milka2
  Fotó: Police.hu

  A kaposvári rendőrök szúrták ki a 36 éves S. Zsoltot az utcán, ahogy egy csokikkal teli bevásárlókocsit tol. Megmagyarázni nem tudta, úgyhogy kattant a bilincs, utána meg a helyi rendőrök elkészítették vele ezt a csodás képet, ahol láthatjuk, mennyi csokit is tolt magával. Zsolt egyébként a barátnőjét szerette volna kiengesztelni, ránézésre úgy 20 kiló csokoládéval.

 • Éppen tegnap írtunk arról, hogy az angliai Exeter városban lévő Isca Akadémián olyan szigorú a dresscode, hogy a tanári kar a kánikulában sem hajlandó lazítani rajta, a fiúknak kötelező fekete hosszú nadrágban bejárni az iskolába.

  A nagy melegre való tekintettel azért kaptak engedményeket, például

  • kigombolhatták az ingük legfelső gombját
  • és a nyakkendőt sem volt kötelező hordaniuk (de azért a táskájukban ott kellett, hogy legyen).

  Több sem kellett az iskola fiú tanulóinak, nagyjából 30-an közülük azonnal szoknyába bújtak tiltakozásképpen, ez pedig mára célt is ért, az iskola ugyanis bejelentette, hogy az egyre melegedő nyarak miatt 

  jövő évtől már a rövidnadrágok is az egyenruha részét képezik.

    (BBC)