Dezső
12 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Őszinte előzetest kapott A sötét ötven árnyalata, amiről az alkotók biztos azt hitték, hogy nagyon meredek és nagyon pedig a misszionárius pózban, NADRÁGBAN kúró főszereplő sok minden, csak az nem.

  • A Velencei-tó horgászközössége keserű időket él, legalábbis a Fishingtime.hu-n megjelent beszámoló szerint: a tavi horgászrendben foglaltak ellenére egyre több helyen jelennek meg újonnan épített és lezárt horgászállások, amelyek kiszorítják a többséget a legjobb partszakaszokról. 

    A poszt szerint a szabályok tiltják ugyan a horgászállások és foglalt helyek építését, de ez egyeseket (a képek tanúsága szerint például Sukoró önkormányzatát) nem zavar abban, hogy mégis magánstégeket húzzanak fel. 

    A horgászok csalódottak, nemcsak azért, mert az építkezéseknek az az üzenete, hogy a törvények egyesekre nem vonatkoznak, hanem azért is, mert a legjobb horgász-partszakaszokat veszik így el előlük

    – szomorkodnak a horgászok. Az ügyről megkérdeztük a sukorói önkormányzatot, jelezzük majd, ha válaszoltak.

  • Látott mostanában munkáját irigylésre méltó hatékonysággal és pontossággal végző melóst? Ha nem, mutatunk egyet.

  • Ha valaki eddig kételkedett volna a címben szereplő megállapításban, nézze meg, milyen kevesen múlt, hogy egy mountain bike-os fószert lekapjon a maci a drótszamárról. Az eset Szlovákiában történt, ahol a kerékpárosoknak acélból vannak a tökeik, és kötélből az idegeik, mivel az incidens után vagy 100 méterrel leálltak, és kényelmesen megbeszélték, hogy mi az isten történt.