Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Rajongói hálásak a színésznőnek, amiért nem fél megmutatni természetes arcbőrét.

    Az elmúlt időszakban szinte forradalmi szintre emelkedett Hollywoodban a smink elhagyása: Pamela Anderson, Lady Gaga és megannyi híresség után Millie Bobby Brown is bevállalta a natúr megjelenést, mindössze egy pattanástapaszt viselve vendégeskedett a hónap elején Drew Barrymore beszélgetős műsorában.

    A közeljövőben megházasodó fiatal színésznő a jelek szerint továbbra sem szégyelli természetes arcbőrét, ezúttal kozmetikai márkája, a Florence by Mills oldalán osztott meg egy sminkmentes szelfit, egy bátorító szöveg kíséretében.

    A pattanásaimmal bejárt utam egy nagyon személyes dolog számomra. Mindannyian megérdemeljük, hogy magabiztosan és kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben, és remélem a saját tapasztalataim megosztása inspirál majd arra, hogy elfogadd és szeresd a bőröd, teljesen mindegy, hogy milyen szakaszban is van épp!

    A Stranger Things fiatal sztárjának sorait követői ezrei fogadták nagy örömmel. Többen arról írtak a kommentek között, hálásak, amiért Brown ilyen bátran megmutatta önmagát, míg mások egy igazi példaképnek nevezték őt.

  • Szokatlan technika.

    GettyImages-112767253
    Fotó: Jeff J Mitchell / Getty Images Hungary

    Az érdekességek sora kifogyhatatlan az italkészítés terén is, egy vállalat ugyanis a bor és a whisky ízét az óceán mélyére süllyesztve szeretné tökélyre csiszolni. A japán vízalatti pincészet azt vallja, hogy az italok tengerfenéken hagyása tovább árnyalja azok ízvilágát és aromáit. A Hokkaido Kaiyo Matsuri nevű cég eddig is ilyen módon érlelt italokat árult, de most magánszemélyeknek is kínálja ezen különös szolgáltatásukat.

    A Hokkaido szerint az elhaladó hajók rezgései, a szél által előidézett különböző frekvenciájú hangok, valamint a tenger által keltett hullámok jótékonyan hatnak a palackban lévő alkoholra, – pontosabban a benne levő vízmolekulákra. Ennek következtében pedig olyan változásokat okoz a szeszben, ami még jobban kiemeli a benne lévő aromákat. A vállalat székhelye Hokkaidó régióban található, amelyet három vízterület – a Japán-tenger, az Ohotszki-tenger és a Csendes-óceán – határol. Mivel a hullámok mozgása az egyes térségekben eltérő, azt mondják, hogy azok eltérő ízeket és aromákat hoznak elő ugyanabból az alkoholból.