Gyöngyi
9 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Van egy kísértetháznak berendezett turistalátványosság Niagara Falls városában, Kanadában, ami annyira beszaratós állítólag, hogy csak kevesen tudnak végigmenni rajta. Eddig 147 268 vendég kiáltotta azt a látogatás során, hogy Nightmare!, azaz Rémálom!, mire kirángatták őket a korabeli koporsógyárnak berendezett vurstliból, ahol pénzért riogatták őket, míg elegük nem lett. Így:

  Itt bővebben is van infó, ha valaki járt/járna benne, megírhatná milyen.

 • Legalábbis egyes szomszédok szerint, akik kihívták a rendőröket a New Jersey-i Negrotto családra múlt szerdán, mert az alább látható dekoráció szerintük "túl reális".

  -84a75b857c884b04
  Fotó: New Jersey On-Line

  A rendőrök persze nem csináltak semmit azon kívül, hogy elmondták a családnak, hogy muszáj volt kijönniük, meg hogy egyébként tök jól néz ki az egész és érdemes lenne még valamit hozzárakni.

  A 27 éves Krysten Negrotto elmondta, semmi rosszat nem akartak, csupán az volt a céljuk, hogy a környékbeli gyerekek ugyanúgy élvezzék az ünnepet, ahogy ők is élvezték annak idején.

  A legtöbb embernek egyébként tetszett is a dolog, főleg mert Kevin, a nő férje még egy háttérsztorit is kreált a pórul járt Zombie Bobnak, mely szerint egy nukleáris erőmű által megfertőzött víz miatt lett zombi.

  Zombie Bob egyébként hamarosan kap egy társat is, Zombie Cindy személyében.

  Ön szerint ez a dekoráció

  • 784
   nagyon ötletes, tök jól néz ki!
  • 197
   felháborító, mert túl élethű.

  (NJ)

 • Szingapúrban jelenleg az ország területének 12 százalékát fedik le utak, és az állam azzal szabályozza a lakosság által tulajdonolt autók és motorok mennyiségét, hogy tíz évre ad engedélyt egy autó használatára viszonylag drágán (jelenleg a legkisebb autók esetén nagyjából 8 millió forintnyi szingapúri dollárba kerül az engedély 10 évre).

  A szingapúri közlekedés hatóság hétfői közleménye szerint ezért februártól kezdve a kormány leállítja az évente kiadható engedélyek számának növelését, amit azzal indokolnak, hogy már nem tudnak újabb utakat építeni az országban. A hatóság emellett azt is megjegyezte, hogy a kormány a következő öt évben 21 milliárd dollárt fog az ország tömegközlekedésének fejlesztésére költeni.

  A buszok és teherszállító járművek számának növekedési rátája 0,25 százalék marad 2021-ig, a hatóság eddig hagy időt a cégeknek, hogy javítsák a logisztikájuk hatékonyságát. Az engedélyek kiadásának rendszerét, és a nullás szabályt 2020-ban fogják felülvizsgálni. (Bloomberg)

 • A második világháború észak-afrikai hadszínterének döntő ütközete volt az 1942. október 23-án kezdődött második el-alameini csata. A legnagyobb tankcsaták egyike, mely főként a Brit nemzetközösség erői és a tengelyhatalmak német-olasz csapatai közt zajlott, fordulatot hozott Afrikában, a tengelyhatalmak innentől kezdve csak korlátozottan voltak képesek offenzív hadviselésre a kontinensen.

  Churchill szerint:

  Ez még nem a vég, még csak nem is a vég kezdete, sokkal inkább a kezdet vége.

  75 év elteltével koszorúzással emlékeztek a csata áldozataira El-Alameinnél.