Péter
8 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az online társasmagazin,a JEM már az 50. számánál tart, ennek örömére vasárnap, április 30-án rendeznek egy bemutatót az új számból na meg persze jó pár játékból.

  Elég széles a választék, ki lehet próbálni többek közt A Mars Terraformálását, A Téboly Nagykönyvét, a Cottage Gardent, a Fűszerutat, a Great Western Trailt, a Mexikói párbajt, a Pandá!-t, a Vikingdomst és a legnagyobb slágert, a szervezkedős-háborús és nagyon szép Scythe-ot is.

  Mindenféle részlet >>>ezen a linken

 • Gábor a múlt héten járt Ausztriában, és amint az Indexnek elküldött videójában látszik, sokkoló élményben volt része.

  Képernyőfotó 2017-04-29 - 0.04.53.png

  A havas tájon bármikor ránk dőlhet egy fa, amint ez bebizonyosodott.

   Alább Gábor levele:

  „A fent említett időpontban az alsó ausztriai Göstling an der Ybbsben autóztam. Szerettem volna megörökíteni a szokatlan hó mennyiséget, amikor az erdőből egy cca. 15 méteres fa dőlt az autómra! Szerencsémre a fa első harmada érte el a szélvédőt! Ha nem így történik, akár magyobb baj is adódhatott volna!”

 • Róbert levelet írt az Indexnek, ráadásul micsoda levelet! Nemcsak a tökéletes dramaturgia, hanem a fotók is azt bizonyítják, nem veszett még ki az emberekből az együttérzés. 

  IMG 20170428 182356

  Róbert csak b eült a Vodafone Mammutba, húzott egy sorszámot, aztán megérkezett Bíró Ica, akinek a padlóra szart a kutyája, és csak utána a pelenkába, írja. 

  "Ps. Azóta ide is hugyozott..."