László
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Norvégia egyik természeti látványossága volt a Trollpikken (lényegében az, amit írtunk, Trollpénisz), ezt viszont a napokban valakinek sikerült letörnie. Erre kirándulók bukkantak rá június 24-én, ráadásul az is kiderült, hogy bárki is tette, szándékosan törte le a trollszerszámot, ugyanis saját szerszámaival megfúrta azt, hogy még könnyebben megrongálhassa azt.

  A helyiek viszont nem hagyják annyiban a dolgot, az AP jelentése szerint elkezdtek pénzt gyűjteni a Trollpikken helyreállítására, vásárnapig 500 adományozótól 90 ezer norvég korona (3 millió forint) jött össze. Ennek viszont a háromszorosa kellene összesen, úgyhogy van még mit összedobni a nagy péniszállításra, addig pedig nyugodtan viccelődhetnek a helyiek, hogy ha kell, Viagrát is bevetnek, csak álljon újra a Trollpikken.

  Ha gyűjtögetés közben elkapják az elkövetőt, akkor akár 6 évre is ítélhetik.

  via Gizmodo

 • Bizarr esetet filmeztek le Indiában. Egy jó 1-1,5 méteres kígyó vélhetően megpróbált magának vacsorát fogni, de hogy, hogy nem a vacsora ráharapott a fejére, aztán így maradtak:

  A helyzet senkinek sem volt jó, mert a hal eléggé életképtelen a szárazföldön - hiába locsolták vízzel -, a kígyó pedig fejével a hal szájába szorulva szintén nem érezhette jól magát. Állítólag végül egyik fél sem élte túl az összecsapást.

 • Ha azért kattintott ide, hogy jól meglepődjön, akkor van egy nagyon rossz hírünk. A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei között ugyanis valamivel kevesebb meglepetés van, mint egy repedésben a falon. A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei pontosan annyira sablonosak, mintha nem is ezt a listát látnánk, hanem egy "öt metallamez, amit még a nagymamád is biztosan ismer, sőt, még a kutyája is"-összeállítást.

  Én egy kicsit gyanakszom, hogy Ozzy igazából nem ért rá, amikor a Rolling Stone feltette neki a kérdést, úgyhogy a sajtósa, vagy a sajtósa kutyája hetvenhárom másodperc alatt összedobott egy olyan listát, amiről tudta, biztosan nem lesz baja belőle.

  A Sötétség Hercege, Ozzy Osbourne kedvenc metallemezei:

  • AC/DC: Highway to Hell
  • Guns N' Roses: Appetite for Destruction
  • Led Zeppelin: Led Zeppelin IV
  • Metallica: Master of Puppets
  • Motörhead: Ace of Spades

  :'(

 • A cím alapján joggal gondolhatja bárki, hogy mindössze annyi történt, hogy a férfinek eltört mindkét lába és három hónapig nem tudott felállni, de ennél valójában sokkal abszurdabb dologról van szó.

  Karlos Cashe egy szép napon éppen az autójában ült, mikor a rendőrök megállították, mert nem égett a lámpája. Az igazoltatás hamar rémálomba fordult, miután a kocsiban fehér port találtak, amiről a férfi hiába bizonygatta, hogy nem illegális kábítószer, hanem gipsz, egy rendőrkutya és egy teszt is azt bizonyította, hogy kokain van nála.

  A férfi ráadásul 2015 óta próbaidőn volt kokain és marihuánabirtoklás miatt, így még az óvadékot is megtagadták tőle.

  Most viszont jött a fordulat, mert csupán 

  három hónapnyi

  vizsgálódás után sikerült megállapítani, hogy szegény Cashe tényleg gipszet szállított az autójában, így rövid úton ki is engedték őt.

  (AP)