Erzsébet
0 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Jó 13 éve volt már, hogy megjelent A hihetetlen család a Pixartól, amit általában a stúdió legjobb filmjei között szoktak emlegetni valahol a Toy Story vagy a Némó nyomában szintjén.

    Furcsa is, hogy a spinoffok és folytatások - és különösen a szuperhősök korában - korában miért csak most döntött úgy a Pixar, hogy folytatást készít a klasszikus meséhez. Mindenesetre A hihetetlen család 2 jövő nyáron kerül a mozikba, és most kijött egy nagyon rövidke kis teaser, amiben a család új babája játszadozik a képességeivel édesapja legnagyobb örömére, majd bánatára.

  • Szombaton szépségnapot rendeztek az Üdvhadsereg által működtetett Válaszút Háza rehabilitációs intézményben, a XVII. kerületi női hajléktalanszállón. Ez már az ötödik alkalom volt, hogy szépségnapot tartottak itt azzal a céllal, hogy az ápolt megjelenés kialakításában segítsék a lakókat. Nézze meg az MTI képriportját az idei rendezvényről: 

    A szervezők hisznek abban, hogy a testi-lelki megszépülés alapja a pozitív változásoknak, ezért a szépségnapon fodrász, kozmetikus és manikűrös nyújtott segítséget a megújulásban. Ezen kívül beszélgettek is a belső szépség fontosságáról, és tanácsadásokon vehettek részt a hölgyek.