Olivér
1 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lehet gyönyörködni:

  És még:

 • Pedig alapvetően igaz, csak némi pontosítást érdemel – szóval tudják, mint egy random hír a közmédiában.

  Szóval valóban budapesti ingatlan, még ha nem is egy központi kerületben van, hanem a Soroksáron. És ráadásul csak 16 négyzetméter – igaz, ekkora lakásért a belvárosban milliókat fizetnének ki.

  Viszont ez ráadásul nem is lakás, hanem egy út. Igen, 16 négyzetméternyi út az, amit megvehetünk 50 000 forintért – de ha van bennünk egy csipetnyi mészároslőrincség, akkor vagy azonnal útdíjat kezdünk szedni, vagy tőzsdére visszük, és máris gyorsan a pénzünknél vagyunk.

  nemv

  blabla

 • Mielőtt túl sokáig időzne azzal, hogy megpróbálja kitalálni, mi is történhetett a képen látható szituációban, segítek.

  Pandamaszkba öltözött munkások próbálják beazonosítani egy vezeték nélküli eszköz segítségével a Jinghszüe nevű panda tartózkodási helyét a Szecsuán tartománybeli Vulung közelében a vadonban.

  És akkor egy kis plusz magyarázat az emészthetőség kedvéért: Kínában 67 óriáspanda-rezervátum működik, ezekben az intézményekben próbálnak mindent elkövetni a kínai kutatók kitartó munkájának köszönhetően már nem a kihalás szélén álló faj megmentéséért. Ezekben a parkokban pandákat szaporítanak, nevelnek és készítenek fel a vadonbeli életre. Először 2006-ban sikerült fogságban született óriáspandát visszatelepíteni a természetbe.

 • Nagy a nagyvilág gasztronómiai állatkertje (is), miért ne férhetne hát el benne egy olyan fazon, aki undorítóbbnál undorítóbb kinézetű kajákat csinál magukat kellően ínyencnek gondoló kellően kíváncsi embereknek? Legalábbis valami ilyesmire gondolhatott a necro_nomnomnomicon néven instázó szakácsmester, aki egyben az eatthedead.com weboldal (kábé a halálkaja) büszke tulajdonosa is. És aki több mint hatszáz bejegyzésben mutat be skorpiópitét, koponya formájú kutyakajás tálat, vérző szív muffint, ésatöbbit, ésatöbbit. De most megcsinálta az Alien filmek ikonikus lényét, az általunk eddig csak plüssfiguraként ismert arctámadót tepsiben, némi salátával. Jó étvágyat hozzá, és ha még nem ment el, kattintgasson bátran itt.

  top-view-768x482
  Fotó: eatthedead.com