Kristóf, Jakab
17 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A (még) Barca-futballista cipőfetisizmusa eléggé ismert dolog, így a cipőszponzora elvitte Amerikában egy helyre, ahol kedvére válogathatott több ezernyi modellből. Előtte egy kicsit beszélgettek azért a házigazdával, és kiderült, hogy

  • egy Jordan-replikája volt gyerekkorában, amit lyukasra hordott/focizott
  • remegett, amikor találkozhatott Michael Jordannel
  • most a Lebron-replikákat kedveli
  • az egyik kedvenc cipőjét a csapattársai viccből lezuhanyoztatták
  • Messivel zrikálják egymást, ha nem tetszik a másik új stoplisa (Messi adidasos, neymar nike-s)
  • Justin Biebernek nagyon jó a bal lába

  A végén Neymar vásárolt is, 16 párat vett meg 18623 dollár és 44 centért. (Majdnem 5 millió forint.) Kártyával fizette.

  De tényleg, ki gondolta volna, hogy a világ egyik legismertebb márkájának talán legismertebb reklámarcának is fizetnie kell a cipőiért?

 • Nem ragozom, inkább mutatom:

  Minden évben rendeznek egy világkongresszust Koppenhágában, a Dyrehavsbakken vidámparkban, ahol a Mikulások megbeszélik a fontos dolgokat és kicsit kieresztik a gőzt. Vagy nagyon.

  A kérdésre tehát, hogy mit csinál a Mikulás nyáron a válasz egyszerű: bulikázik!

 • A műemléki védelem alatt álló villa egykor meghatározó volt Buda kulturális életében, most viszont a kutyának sem kell. A Pénzcentrum szerint ebben szerepet játszhat a ház 690 millióforintos irányára, pedig ennyi pénz ezen a környéken egy teljesen felújított ingatlanért egyáltalán nem rendhagyó összeg.

  A XII. kerületben álló villát még Hendrich Ferenc csokoládégyáros építette klasszicistastílusban, egy ideig itt volt Görgey Artúr főhadiszállása is. Olyan menő, hogy még saját Wikipédia-oldala is van. Az Óra-villa mégis több, mint egy éve áll eladósorban, tavaly áprilisban már megírtuk, miért is olyan különleges ez az épület.

 • Úgy tűnik, mert az interneten elég rendesen ekézik a Discovery-t, miután lement az aktuális műsor, amiben a 23-szoros olimpiai bajnok úszó Michael Phelps egy fehér cápával mérte össze a tudását. Vagyis ilyen egyáltalán nem történt annak ellenére, hogy a csatorna egy hónapja ezt sugalmazza.

  Nálunk, az Indexnél is próbálkoztak, hogy a cápás hetük apropóján készítsünk interjút az úszósztárral, amit örömmel meg is tettünk volna, ha nem ragaszkodnak ahhoz, hogy szigorúan csak a Discovery-ről és a cápás hétről lehet kérdezni.

  Hogy is gondolhatta bárki, hogy ez egy komoly verseny lesz? Hogy Phelps akármilyen jó úszó, képes lenne gyorsabban úszni, mint egy cápa?

  Ehhez képest annyi történt, hogy Phelps békatalpban úszott a tengerben, mellette pedig egy CGI-cápa "versenyzett". És kiderült, Phelps két másodperccel rosszabb időt úszott, mint a cápa 100-on. Hát, ok.