Kinga, Kincső
19 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Margit-szigeti zenélő szökőkúthoz szerveztek megemlékezést Chester Bennington magyar rajongói. Az esemény kicsit később, augusztus 20-án lesz, kezdési időpontnak pedig délután öt óra van megadva a Facebookon.

  "Olyan jó lenne, ha a szökőkút LP-t játszana akkor" – írta az esemény falán az egyik kommentelő, mire egy szervező jelezte, hogy ez lenne a terv, a cél érdekében keresni fogja az illetékeseket.

 • Annyit segítek, hogy egy ingatlanhirdetésben szerepel természetesen. Mutatom az egyik képet, gondolkodjon, és ha megvan a tipp, tekerjen tovább:

  szentély 1.png

  És mutatom a másikat:

  szentély 2.png

  A magyarázaton még gondolkodom.

  A lakás amúgy egy nagyon penge kis panel Káposztásmegyeren, a szövegben még utalnak is a dizájnra.

 • Magyarországról nézve ismerősek a lengyel demokratikus intézmények elleni támadások, és elgondolkodtató, hogy a jogállamot gyengítő varsói törekvések miért ütköznek a magyarországinál lényegesen erősebb utcai ellenállásba. Ezen hosszan lehetne rugózni, például hogy ott bezzeg van kormányképes ellenzék, ami keretet tud adni a kormányellenes indulatoknak. De most csak ezt a fotót akartam megosztani az egyik tüntetésről:

 • Vasárnap ünnepelte ötvenhatodik születésnapját Martin Gore, a Depeche Mode egyik alapítója. A zenekar aznap épp a turné kolozsvári állomásánál tartott, ezért ott is szülinapoztak, amiről a Depeche Mode a Facebook-oldalán több posztban is megemlékezett.

  Az ünnepelt a koncert után egy szintetizátor formájú tortát is kapott a szervezőktől, a zenekar pedig hétfő reggel hagyta el Kolozsvárt. A Depeche Mode turnéja augusztus 23-án folytatódik az Egyesült Államokban. (via Transindex)