Zita, Mariann
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • roga
  Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

  Az Európai Parlament kritikáit/dicséreteit Rogán Antal nem éppen a legjobb formájában hallgatta, a bennünk élő Gyurcsány Ferenccel kérdezzük: Jól alszik, Antal?!  Ma reggel beugrott, hol láttuk ugyanezt az arcot, Stewie Griffinnél:

  giphy-downsized.gif
 • Május 2-án a MOM Sportban lép fel a két lábon járó dzsesszlegenda, Chick Corea. A 22 Grammy-díjas billentyűs és zeneszerző 63 jelöléssel a negyedik legtöbbször jelölt művész a Grammy történetében. 

  Chick Corea 8
  Fotó: Get Closer Concerts

  A '60-as évek végén és a '70-es évek elején Miles Davis zenekaraiban alapozta meg tudását és karrierjét. Játszik akusztikus zongorán, szintetizátoron, szólóban vagy különböző zenekarok vezetőjeként, tagjaként. Budapesti fellépésen a Trilogy címet viselő 2013-as albumát adja elő a kétszeres Grammy-díjas bőgős, Eddie Gomezzel és Brian Blade dobossal.

  Magyarországon utoljára három éve, a Zeneakadémián lépett fel, és ki tudja, mikor jön hozzánk legközelebb a 75 éves zseni, ne hagyja ki!

 • Olvasónk, Roland gyereke egy vidéki iskolában kapta ezt a kis csemegét ebéd után. Állítólagos minirépák, amiket Roland szerint valójában répahulladékból faragtak, és enyhén aszalódva, enyhén megszáradva kerültek a gyerekek birtokába. Mondjuk a fotó tényleg nem teszi túl vonzóvá őket.

  Iskolai menzán adott ebéd utáni minirépák
  Iskolai menzán adott ebéd utáni minirépák
 • 2?c=76229166 2&h=900
  Fotó: Otthontérkép

  Nem is tippelgetnék, ki árulja, de ezúton is, előre is, őszintén elnézést kérek mindenkitől, mielőtt figyelmeztetni kéne rá. (Kösz a tippet, Klári!)