Bence
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amíg működött, nagyon szerettem a Pekingi Kacsa blogot, ami sok könnyedebb témát és jó pár komolyabbat is feldogozott, ráadásul elég alaposan és szórakoztatóan. Ám a blogger már nem tudja folytatni és a legutolsó posztjában azt írja, szívesen átadná másnak. Szóval itt az alkalom, valaki folytassa, mi pedig várjuk a jó kis posztokat!

 • Miután csak díj ellenében engedték volna be egy lakónegyed parkolójába a kínai Benxi városában élő nőt, az megsértődött, és fizetés helyett sértődötten otthagyta az autóját a kapuban, blokkolva ezzel mindenki más bejutását a területre.

  Az ingatlan tulajdonosai pár óra tanakodás után arra jutottak, hogy mégsem hagyhatják a járművet ott, ahol van, de a bunkó hölgyet is móresre tanítanák: fogtak hát egy darut, és felpakolták a kocsit a lakónegyed őrházának tetejére, nyilvánvalóan bízva abban, hogy a kis kabin bírni fogja a terhelést.

  on the roof2
  Fotó: SINA

  A helyszínre visszatérő nő rögvest a rendőrséghez fordult az üggyel kapcsolatban, a balhé a helyi kapitányságon fejeződött be: közös megegyezés folyamán visszahelyezték az autót a földre.

  (Shanghaiist)

 • Az MTI fotósának egyetlen művészi erejű fotóban sikerült ábrázolnia a jelenkori magyarországi útfelújítás állapottyát.

  A mű címe: Egy régebben elhelyezett villanyoszlop maradt Nagykanizsán a Potyli út és a Csengery utca újonnan kialakított kereszteződésében.

 • Egy gazdag londoni család elképesztő juttatásokat ajánl négy, magánképzésben otthon tanuló (2, 5, 7 és 15 éves) gyereke jövendőbeli dadájának.

  A gyerekvigyázói álláshirdetésekre szakosodott portálon közzétett felhívás évi 100 ezer fontos (kb. 33 millió forintos) fizetés mellett Michelin-csillagos séf által főzött kaját, és a család luxusautóinak (köztük egy Porsche-nak, egy Maseratinak és egy Range Rovernek) a használatát is felajánlja a megfelelő jelentkezőnek. 

  Mindezért persze meg is kell dolgozni: a munkanap 13 órás, az állást pedig csak extrafelkészült gyerekvigyázók tölthetik be, elvárás például a teljesen józan életvitel, a gyermekpszichológiai végzettség és legalább 15 éves dadus-tapasztalat, plusz a gyermektelenség is. 

  (Business Insider)