Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Profi módjára csinálja.

    Rendkívül szoros kapcsolatot ápol 13 éves lányával, Millával Köllő Babett, aki nemrég azzal büszkélkedett el, hogy ha tinédzser gyermeke Amerikában tanul tovább, akkor ő is költözne vele a tengerentúlra. A színésznő – saját bevallása szerint – a gyermekével való viszonyát őszinte kommunikációval és következetességgel alapozta meg, de nem tartja szigorú szülőnek magát. A közösségi médiától például nem tiltja Millát.

    Szerintem meg lehet találni az arany középutat. Nem kell egyfolytában ezen lógni, szülőként pedig le is lehet ezt korlátozni nekik. A teljes tiltásban nem hiszek, az óriási hátrányt jelent a gyereknek az iskolában. Ők ezen keresztül nemcsak szórakoznak, de tanulnak is.

    Hogy milyen közel állnak egymáshoz, mi sem bizonyítja jobban annál, hogy a színésznő teljesen Millára bízza azoknak a videós tartalmaknak az elkészítését, amelyeket megoszt a közösségi oldalain. 

    Az összes tartalmamat ő forgatja és vágja. Egyszer elvittem egy rendezvényre is, amiről posztoltam az általa készített videókat. Később felhívtak, hogy ki gyártotta őket, mert nagyon jók. A lányom ismeri az összes vágóprogramot és a barátaival kisfilmeket készítenek. Elképesztően ügyesek

    – újságolta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Köllő Babett, akinek szavait a Blikk idézte.

  • Gőzerővel készül egyedülálló koncertjére Majka, azaz Majoros Péter, aki az Instagram-oldalán engedett betekintést rajongóinak az előkészületekbe. A rapper-műsorvezető március 23-án lép fel a MVM Dome-ban, ahol körszínpados, 360 fokos élményt nyújtó show-val örvendezteti meg rajongóit – ez lesz előadói pályafutásának legnagyobb önálló koncertje.

    A gigantikus díszleteket a Majka 360° címre keresztelt fellépéshez öt nap alatt építik fel, de Majka és stábja már hónapokkal ezelőtt belefogott az intenzív felkészülésbe.

    Elindult – kedd reggel!!!! – az építkezés a szombati bulira!

    – újságolta el követőinek kedd délelőtt Majka, majd egy hashtaggel azt ígérte, hogy koncertje „#brutálislesz”.

  • Elárulták, mikor és hogy ismerkedtek meg, közös jövőjükről is szót ejtett a pár.

    molnargusztav
    Fotó: TV2

    Egy ideje már nem titok: ismét foglalt Molnár Gusztáv szíve, aki egy titokzatos, Dorina nevű hölgy mellett talált rá a szerelemre.

    A színész sorsáért rengetegen aggódtak az elmúlt években, ám a jelek szerint a férfi újra boldog: erről árulkodik első, párjával közösen adott interjúja a Tények Plusznak.

    Mint kiderült, először egy munka kapcsán kezdődött beszélgetés közöttük tavaly augusztusban, a szakmai levelezésből azonban a hölgy javaslatára privát ismerkedés lett, először pusztán baráti céllal. A dolgok aztán átalakultak, ám azt, hogy ők egy párt alkotnak, csak pár hete mondták ki először. Molnár szerint előtte könnyebb dolga volt:

    „Mert most már félek attól, hogy elveszítem. De ez is egy tök emberi dolog” 

    – kezdte a színész, hozzátéve:

    „Nem feltétlenül fél éve vagyunk együtt, hanem hogy fél éve találkoztunk. Nekem egy munka volt eldönteni, hogy én most azért akarom ezt a lányt, vagyis hogy az érzést akarom-e, vagy tényleg őt szeretném-e… Ehhez idő kellett, el kellett telnie pár hónapnak, hogy rájöjjek, valóban ez a hölgy érdekel itt, mellettem, tehát nem mindegy, ki ő.”

    A szerelmesek szerint kapcsolatuk kulcsa a kommunikáció, ugyanis mindent meg tudnak beszélni egymással, még félelmeiket, egymással kapcsolatos kétségeiket is.

    „Én nem úgy kezelem a Gusztit, mint egy felépülő függő, attól függetlenül, hogy az. Úgy kezelem, mint egy embert, aki 37 éves, most teljesen új alapokra helyezte az életét. Nagyon tehetséges, nagyon sok lehetősége van, és ő is nagyon sokat foglalkozik akár önismerettel, akár pszichológiával. Jómagam is” – fogalmazott Mucsi Dorina, aki különleges kapcsolódásnak érzi románcukat, közös jövőt tervez párjával.

    „Ha esetleg úgy alakul, akkor lehet egyszer közös gyerekünk is, de ez most még nem ott tart” – ismerte el a színész.

  • A színésznő szerint nehéz dolguk van, mert folyton meglepetést várnak a másiktól.

    Borbély Alexandra kislányai születése után visszatért a színpadra, méghozzá rögtön az Olaszországban vendégeskedő Othello című darabban. A négy előadás erejéig külföldön játszó színésznőt elkísérte családja is a kiruccanásra, így sikerült kisebb nyaralást faragniuk a munkából. Természetesen vele tartott külföldre férje, Nagy Ervin is, aki kapcsán a Reggeli műsorvezetői arról érdeklődtek, hogy fogadja a színésznő, ha párja szakmai véleményt mond épp aktuális munkájáról.

    Nehezen!

    – vágta rá rögtön Borbély, hozzátéve:

    Például pont most volt nemrég, hogy az Otthellót megnézte, és mondta, hogy »abban a jelenetben nagyon-nagyon jó voltál«. Én meg azt vártam, hogy azt mondja, hogy az egészben.

    A színésznő elárulta, nagyjából egy hónappal később aztán fel is hozta sérelmét.

    „Mi ismerjük egymást, mindig meglepetést várunk a másiktól, amit még nem láttam. Mindig az kell, hogy valami újat, meglepetést okozzunk szakmailag. Őszinték vagyunk egymással. Ha másoktól megkaptam már azt a nagyon sok dicséretet, akkor jöhet az Erviné” – fogalmazott a kisgyermekes édesanya. És hogy hogy viseli ezt fordított esetben a színész?

    „Szarul. Azért, mert tetszeni akarunk egymásnak, és ezért nehéz” – nevetett fel Borbély.