Iván
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Van egy kis kávézó Chile fővárosában, amit a macskarajongók imádnak. Az El mundo de Dalí Cat Cafe egy elég jó kezdeményezés, ami ötvözi a mostanában nagyon menő cicás presszó és egy állatmenhely funkcióit. Mentett macskákkal lehet együtt kávézni-bambizni, természetesen lehet őket simogatni, vagy éppen játszani velük. A bevételből finanszírozzák a négylábúak tartását, a társaság segíti a szocializációjukat és ha a kedves vendég netán beleszeretne valamelyik cicába, akkor van lehetősége örökbefogadni és hazavinni.

 • Ő itt Martha.

  Martha hároméves nápolyi masztiff, és ő nyerte a világ legrondább kutyáinak 29. versenyét. A 444.hu így idézte az AP hírügynökség leírását Martháról: nagy, ronda, lusta és nagyon sokat szokott fingani. Martha lógó pofája most 1500 dollárt ért, mivel ő kapta a Világ Legrondább Kutyája trófeát 2017-ben.

  A versenyen többnyire menhelyről befogadott kutyák indulnak, az idei győztes is ilyen, korábban állatvédőknek kellett kimenteniük az előző gazdájától, mert az állat majdnem megvakult. Többször meg is műtötték, így nyerte vissza a látását.

 • Olvasónk küldte ezt a remek képet arról, hogy valakinek sikerült vonalnak néznie az áruház felé vezető nyilat, és egész egyszerűen beparkolt az út kellős közepére egy parkolóházban.

 • Nem csodálom, ha nem, viszont a jó hír az, hogy most láthat, ugyanis egy Tennessee nyugati részében elhelyezett vadkamerának pontosan ezt sikerült megörökítenie.

  A dolog egyébként fiatalkorban nem annyira szokatlan, az állatok ugyanis ekkor még nem rendelkeznek kifejlett agancsokkal, így azok rendkívül érzékenyek. Ennek megfelelően erősen védik is őket, ezért harcolnak inkább a patáikkal.

  (UPI)