Irén, Írisz
6 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erről a lakásról van szó, és erről a szobáról:

  Na?

  Nekem mondjuk nem ugrott be rögtön, de Klárit erre.

  Oké, miután megnéztem, el kellett ismernem, hogy van benne valami. A kecó amúgy egyáltalán nem néz ki rosszul, csak mindenki vigyázzon benne a fülére.

 • Már ez is egy kisebb csoda, hát még ha azt is hozzátesszük, hogy 

  minden teljesen érintetlen volt, a benne lévő 141 dollárral együtt.

  A bostoni Courtney Connolly elmondása szerint a pénztárca még 2009-ben tűnt el a kocsijából, valahogy pedig végül ismét Bostonban, egy rendőrnél kötött ki hétfőn. 

  A rendőrnek aztán egy blokk segítségével sikerült megtalálnia a nő családját és visszajuttatni a tárcát. 

  Connolly elmondta, gyakorlatilag olyan, mintha csak tegnap tűnt volna el a tárca, még a belsejébe ragasztott szerencsesüti-üzenet is benne volt. A benne lévő pénz pont annyi, amennyi kellett neki, hogy jelentkezhessen egy erőemelő versenyre, másnap pedig arról kapott hírt, hogy átment az anatómia vizsgáján.

  A régi szerencsesüti pedig úgy tűnik a jövőbe látott, a következő szöveg volt ugyanis benne:

  Hamarosan jó híreket kapsz!

  (UPI)

 • Azért mert, Romániában sokkal több nemzetközi repülőtér található, ráadásul a Romániában felszálló repülők legnagyobb célországa ugyancsak Románia, azaz jelentős a belföldi piac. Többek között ez is kiderül a Székelydata néven futó adatábrázolós blog egyik posztjából, ami Románia és Magyarország reptereinek forgalmát vizsgálva mutat meg vizuálisan egy csomó érdekes dolgot. A posztotide kattintva lehet elérni.

  reptér.png
 • 0, 0, 0, 0, 0, 0, 4, 0, 0, 0, 0, 0, 2, 0, 0, 0.

  police