Jusztina
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mészáros Lőrinc életében először találkozhatott a munkahelyváltás rejtélyes jelenségével, ugyanis amikor a HírTV-n futó Célpont riportere, Oroszi Babett kérdéseket akart feltenni neki, teljesen értetlenül nézett az újságíróra, akit ő még az RTL Klub riportereként ismert meg.

  A párbeszédet leírtuk pontosan, ugyanis videón nehéz követni a felcsúti polgármester pattogós gondolatmenetét.

  - Ugye ez? Asszem az RTL Klub. Gondolom, nem?
  - Nem, ez már nem az.
  - Ja, már? Ja, onnét kitették?
  - Nem. De miért személyeskedik?
  - Hát gondolom, hogy kitették, hát még az RTL-nél volt idáig. És akkor most jelenleg hol dolgozik?
  - Ez miért fontos?
  - Hát, mert akkor mutasson, milyen-milyen, honnét vannak, egyáltalán miért készít felvételt?
  - A HírTV-től.
  - Jaaa, a HírTV-től? Hát akkor, csak azt kell mondanom önnek, hogy akkor önt tulajdonképpen kitették az RTL Klubból és elment egy rabszolgatartó társadalomhoz, a HírTV-hez. Köszönöm szépen!

  Mi köszönjük!

 • Brigitte Bardot 83. születésnapja alkalmából szobrot emel Saint Tropez városa. A 2,5 méter magas és 700 kilogramm súlyú bronzszobrot a város bejáratánál állítják fel - mondta el kedden a helyi turisztikai hivatal vezetője.

  Brigitte Bardot, aki csütörtökön tölti be 83. évét, 1958-ban telepedett le Saint Tropez-ban és jelentősen hozzájárult a Cote d'Azur nyaralóhelyének mítoszához. Bardot levélben köszönte meg a gesztust városnak, a szobor csütörtöki felavatásán ugyanis nem lesz jelen.

  Bardot visszavonultan él a Saint Tropez szélén lévő ingatlanán, La Madrague nevű villájában.

 • Legutóbb 1963-ban tört ki az Agung, akkor több, mint ezer embert ölt meg, ezért amikor a kutatók aktív vulkántevékenységet észleltek, a hatóságok azonnal figyelmeztették a lakosságot a veszélyre. A Bali-szigeteki vulkán lehetséges kitörése miatt negyedik napja a legmagasabb fokozatú riadókészültség van érvényben, mintegy ötvenezer ember hagyta el átmenetileg az otthonát.

 • Theresa May brit miniszterelnök ma fogadta Donlad Tuskot az Európai Tanács elnökét, hogy beszélgessenek kicsit a brexitről.

  Valószínűleg egy ideje már várhatták a kézfogást a fotósok a Downing street 10 előtt ácsorogva, mert a Reuters ilyenkor szokásos képei között volt egy bónusz kocka is, ami hosszabb unatkozásra utalt: