Lenke
17 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Pest megyei Vácon egy díler Kinder-tojásba rejtette az amfetamint, de hiába, a rendőröket nem sikerült megvezetni. A tojás tulajdonosa, a 34 éves váci T. István kábítószer-kereskedelem miatt megy majd a bíróságra. (Police.hu)

  N3082616
  Fotó: Police.hu
 • mjwaehly940u6uo9lgks (1).gif

  Az ágyrugókra nem lehet panasz a moszkvai Ritz-Carlton Hotel elnöki lakosztályán. A műsorvezető szerint pont olyan a hely, amilyennek elképzelnénk egy világhatalmakat botrányba keverő kémtörténet helyszínét.

  Februárban mi is írtunk a Trump-filmek történetéről, amikor a brit MI6 egy volt ügynöke dossziét állított össze Donald Trump állítólagos orosz kapcsolatairól. Eszerint Trumpot az oroszok egy olyan videóval is zsarolhatják, amit egy perverz moszkvai szexpartijáról készített titokban az FSZB. Pontosan ebben a szobában. Ezen az ágyon.

  A dolognak magyar szálai is vannak bőven, a hotelnek ugyanis magyarok a fejesei.

 • A videón szereplő, 58 éves kaliforniai férfi hiába nyerte meg a bunyót, ő is megsérült a dulakodásban, a rabló a késével többször megvágta. A rendőrség épp ezért azt javasolja, hogy kerüljük a hősködést hasonló esetben. (24.hu)

 • Ugyan már több mint 24 óra eltelt a kormányfő tusványosi előadása óta, csak most volt időm végighallgatni a teljes műsort, amely a Főtér Youtube-csatornáján teljes egészében, a nézői kérdésekre adott válaszokkal együtt megtekinthető

  A több mint kétórás felvételből már csak percek voltak hátra, amikor jött az elemi erejű, mondhatni gigantikus miniszterelnöki nyelvbotlás. Íme: 

  Hogy történhet meg ilyesmi, éppen vele - tehetnénk fel magunknak a kérdést, amire van egy egészen kézenfekvő magyarázat: Orbán ezen a ponton már nem előre megírt szöveget olvasott fel, hanem a helyszínen felmerülő kérdésekre a helyszínen vázlatosan összeírt válaszait. (A beszéd első fele, ha nem is szó szerint, de elég pontosan ki volt találva előre, fel is került a Fidesz elnökének honlapjára.) 

  S hogy miért remegett bele majdnem a NER a nyelvbotlásba? Mert a NER-en belüli nyelv szerint Európába migránsok érkeznek és nem menekültek. A rendőrség hivatalos szóhasználatától kezdve az állami hírügynökség szövegeiig a migráns az illdomos kifejezés, nem pedig a menekült. Ezt nyilván Orbán Viktor is tudja, nem véletlenül javította ki magát. 

  Nem történt egyéb, csak becsúszott egy apró hiba. Hosszú ideje beszélt már, meleg volt, lankadt a figyelem, előfordul az ilyesmi.