Levente, Irén
19 °C
35 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Flórián térnél botlottunk bele a 100+ milliárdos gigaberuházás egyik jelébe: a tábla azt mutatja a vizes vb-re érkező kedves mindenkinek, merre található margitszigeti VIP meg a média.

  IMG 20170628 120748
 • Egy sérült, védett madarat találtak Tiszaföldvár egyik utcáján, valószínűleg eltört a szárnya. Az összefogásnak köszönhetően a héja gyorsan értő kezek közé került - írja a Police.hu.

  heja2
  Fotó: Police.hu

  A helyi körzeti megbízott miután megnézte a sérült állatot, azonnal értesítette a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársait. A természetvédelmi őrök megvizsgálták, megetették az erősen legyengült fiatal héját.

  heja1
  Fotó: Police.hu

  A védett madarat elvitték a Hortobágyi Nemzeti Park Madárkórházába, ahol megműtik.

 • Bár az elefántoknak - mondjuk a jegesmedvékkel szemben - nem olyan tikkasztó a mostani kánikula, azért egy jó kis  slagozásért szívesen sorban állnak.

  Aki volt olyan szerencsés, hogy délután kettőkor a Budapesti Állatkertben járt, meg is nézhette a slag előtt sorakozó ormányosokat.

 • Az egyik legismertebb dán színész, Nikolaj Lie Kaas ugrott be hétfőn az Art + Cinema moziba, ahol gyorsan készült is vele egy szelfi, és ki is került a mozi Facebook-oldalára

  kaas.png

  A most 44 éves Kaas számos korai Dogma-filmben illetve egyéb sikeres dán filmben játszott, de hollywoodi alkotásban is láthattuk már (Angyalok és démonok), illetve szerepelt a Forbrydelsen (Egy gyilkos ügy) sorozatban is.

  A hozzászólásokból kiderül az is, hogy nem maga Kaas forgat nálunk, hanem az egyik lányát kísérte el Budapestre.