Zita, Mariann
12 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerda éjjel jelent meg a Megnéztük Magyarország tíz legjobb pasiját című cikkünk, ami utána kikerült az Index Facebookjára is. A cikkhez, ami arról szól, hogy megválasztották az ország legvonzóbb férfiját, Csaba csak annyit fűzött hozzá:

  Úgy könnyű, hogy a legjobb pasi épp Brüsszelben van...

  (És akinek nem ugrana be elsőre: Orbán Viktor pont tegnap volt Brüsszelben, ahol egy hatalmasat vitázott az Európai Parlament képviselőivel.)

 • Ki így, ki úgy ítéli meg Orbán Viktor szerdai brüsszeli fellépését az Európai Parlamentben, de egyvalaki számára biztosan ő volt a legnagyobb sztár. Ezt a képet a német bevándorlásellenes Alternatíva Németországnak (AfD) párt EP-képviselője tette közzé egy ámuldozó poszt kíséretében a Facebookon

  Beatrix von Storch oldenburgi hercegnőről van szó, aki a német jobboldali populista párt alelnöke. Sok provokatív megnyilvánulása volt már, ezek közül talán a legsúlyosabb, amikor a Facebookon arra a kérdésre, hogy a német határon a rendőrök a menekült nőkre és gyerekekre is lőjenek-e, igennel válaszolt. Később visszakozott: csak a felnőttekre lövetett volna.

  Szerdán a hercegnő is védelmébe vette Orbán Viktort az Európai Parlamentben: „Tartson ki, Orbán úr, ön áll a jó oldalon!” – biztatta. A hercegnő ebben a posztban "Európa határőreként" ünnepli Orbán Viktort, aki "megvédi keresztény országát", "nem hajlandó elfogadni Brüsszel diktátumát" és a parlamenti vita végén még vele is szót váltott. "Olyan országokra van szükségünk, mint Magyarország, és olyan kormányfőkre, mint Orbán Viktor. Ennek a világnak a Merkeleivel tönkremegyünk" - írja a hercegnő. Vajon Orbán Viktor egyszer még német kancellár lesz?   

  18010012 1550438011664305 8800475668845643432 n
  Fotó: Beatrix von Storch / Facebook
 • "A lényeg a magabiztosság" - gondolhatta az a 43 éves nő, aki 82 csokor (közel nyolc kilogramm) katot próbált Dániából Norvégiába csempészni egy kompon. Továbbá volt nála 15 ezer dollár értékű készpénz és 81 gramm arany is.

  A kat egy Afrika magashegységeiben élő örökzöld cserje. A növény katinon nevű alkaloidot tartalmaz, ami egy amfetaminszerű stimuláns és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kábítószernek minősítette 1980-ban.

  Nem olyan ütős, leginkább izgalmat, étvágytalanságot és eufóriát vált ki fogyasztójában. Angliában például legális, Hollandiában korlátozások mellett ugyan, de hozzá lehet jutni. Norvégiában viszont tiltott, így a nő ellen jelenleg eljárás van folyamatban.

 • roga
  Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs

  Az Európai Parlament kritikáit/dicséreteit Rogán Antal nem éppen a legjobb formájában hallgatta, a bennünk élő Gyurcsány Ferenccel kérdezzük: Jól alszik, Antal?!  Ma reggel beugrott, hol láttuk ugyanezt az arcot, Stewie Griffinnél:

  giphy-downsized.gif