Péter, Pál
21 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy - Alfred Hitchcock filmből elszabadult - embergyűlölő varjú tartja rettegésben a vancouveri postásokat. A madár a kanadai város egyik kisebb körzetében tevékenykedik, már többször megtámadta a postásokat, akik a testi épségük miatt addig nem fognak kézbesíteni, amíg az biztonságos nem lesz.

  A Canuck nevű madár - a kanadaiak elterjedt beceneve, mintha az amerikaiakat jenkiknek hívnánk - jól ismert az egész városban. Látták már a földalatti utasai, egyszer egy gyorsétteremből reggelit akart magának lopni, de azzal is vádolják, hogy egy bűntény színhelyéről emelt el egy kést. (MTI)

 • New Yorkban van Till Attila, ahonnan rendesen posztol is a Facebookra. Éppen ment át a Brooklyn hídon, amikor egy ismerős arcra lett figyelmes. Íme!

 • Olvasónk, Gergő ötlete alapján készítettük ezt a kis gifet az Időkép webkamerájának felvételéből. A Dunakanyart is elérte a szerda esti vihar, onnan fentről elég látványosra sikerült.

  animation-(2).gif
 • Képzelje el a szituációt: Ön egy spanyol szülő, akinek van egy-két nagyon rendes, jól nevelt, ártatlan gyermeke, akit elvisz egy gyönyörű szombati napon a közeli játszótérre. Egyszer csak furcsa, gyanús hangokat hall a közelben. Odamegy és erre mit lát: hárman - egy nő és két férfi - éppen vadul szeretkeznek. A játszótér mellett. Fényes nappal.

  Ha eddig azt hitte, hogy ilyen csak a pornófilmekben történhet meg, akkor most csalódni fog. Madridban ugyanis szombaton, délután egykor hívták a felháborodott szülők a rendőröket, hogy három ember épp nagyon jól érzi magát.

  Mire a rendőrök odaértek, addigra a 18 éves nő és a 19, illetve 29 éves szexpartnere már befejezték a dolgot és békésen pihengéltek a fűben. Mind a hárman helyiek voltak, akik végigbulizták az éjszakát, a szórakozás közben pedig feltételezhetően komoly mennyiségű alkoholt és drogot fogyasztottak. (via)