Irén, Írisz
6 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy svájci pár fogott egy 1988-as Volkswagen kisbuszt, átvitték hajóval Amerikába, és nekivágtak a térképnek. Nyolc hónapja vannak úton és 24 ezer kilométert tekeregtek eddig Észak-Amerikában. 

  Gabriella Hummel és Sandro Alvarez korábbi életüket és a rohanó munkát egy kicsit feladva most épp Mexikóban időznek valahol, a végső céljuk pedig Argentína, ahonnan Gabrielle szülei származnak.

  Itt van pár hangulatos kép az útjukról:

 • Nagy port kavart tegnap az interneten az ácsi, Géza nevű kutya története, akit gazdája vascsővel bántalmazott. A férfi beismerte a tettét, a kutya viszont elszökött és azóta sem találják.

  Wegera-kutya Segélyszolgálat Alapítvány önkéntesei és a helyiek már tegnap is keresték a kutyát, de nem jártak sikerrel, ezért Lakatos Béla, a város polgármestere ma délelőttre újabb keresését hirdetett, hátha sikerül az állat nyomára bukkanni.

  Akinek esetleg van információja a spániel hollétéről az itt tudja felvenni a kapcsolatot az állatvédőkkel.

 • Olvasónk küldött egy remek képet a következő  kommentárral:

  Valaki éjjel kidekorálta a Csanády-Visegrádi kereszteződést. Nem hiszem, hogy sokat használ a sok baleset ellen, de mindenképpen több, mint amit bárki más tett az ügyben eddig, plusz vicces.

  És akkor következzen a mű:

  Ha jól értem, az alkotó azt tartaná a közjó érdekében kívánatosnak, ha a Visegrádi utcából érkező autósok valóban megállnának a "Stop, elsőbbségadás kötelező" táblánál, míg a Csanády utcában autózók akkor is benéznének balra a Visegrádiba, ha amúgy elsőbbségük van. És persze a gyalogosokra is figyeljenek, mert az egyszem felfestett zebra nem jelenti azt, hogy csak azon haladhatnak át a jármű nélkül közlekedők az utca egyik oldaláról a másikra.

 • Az egész kontinens egy óriási átverés, a britek találták ki, és azt mondták, hogy oda deportálják a bűnözőket a börtönökből, aztán a valóságban meg csak bedobálták őket a tengerbe a hajókról, hogy ott fulladjanak meg. Mindenki, akiről azt hiszed hogy ausztrál, a nagy átverés része, mindenki, aki valaha ott járt, meg lett vezetve.

  Na, hát ezen pörög most az internet népe, elsősorban persze a felháborodott ausztrálok, a dolgot egy svéd internetceleb, bizonyos Shelley Floryd kezdte, később próbálta menteni a menthetőt, hogy csak viccből, de addigra már nem volt megállás, az Igazság elkezdett terjedni a neten, és sor tízezer kommentes, teljesen értelmetlen vitákat szül. Mondjuk ha én kitalálnék egy egész földrészt, tuti hogy nem tudnék olyan vicces fiktív állatokat kreálni hozzá, mint a kenguru, a tasmán ördög, meg a kacsacsőrű emlős. (via Mashable)