Emma
3 °C
10 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csütörtökön lepte el a magyar internetet a Csocsaj pékséglánc kőbányai üzletében vásárolt horrorsütemény, amihez a pizzás szószon felül extra csótány is járt.

  De nem kellett sokat várni az újabb érdekességre Csocsajéktól.

  Judit nevű olvasónk friss fotója alapján a pékség továbbra is a méltán közkedvelt kecsapos pizzás műfaj megújításával kísérletezik, a legújabb termék a kellemetlen asszociációkat keltő picsas csiga. 

  Jó étvágyat!

 • A Doctor Who (magyarul Ki vagy doki?) című sorozat Shada névre keresztelt epizódja 1979-ben nem készült el. Azért nem, mert sztrájk szakította félbe annak idején a forgatást. Most viszont a BBC animáció segítségével befejezte a 38 éve dobozban lévő epizódot.

  1974 és 1981 között Tom Baker alakította a főszerepet, és most egy rövid időre visszatért a karakterhez, hogy befejezhessék a történetet, ami a színész elmondása szerint mindig is az egyik kedvence volt és nagyon sajnálja, hogy annak idején nem tudták befejezni. 

  Az epizódot a BBC nem adja le a tévében, helyette pénzért lehet letölteni, vagy DVD-n megvásárolni. Az epizódot Douglas Adams, a Galaxis útikalauz stopposoknak szerzője, írta.

  (Variety)

 • Lagerfeldet a Claridge's kérte fel, hogy tervezze meg a szálloda idei fáját, a mester pedig igyekezett kitenni magáért. Igaz, a spanyol viaszt nem ő találta fel, élelmes magyar kereskedők már két éve megelőzték.

 • Kemény munka zajlik ma a szejmben, legalábbis a Notes from Poland Facebook-oldalára felkerült kép alapján, amelyen Jarosław Kaczyński éppen egy macskahatározó atlaszt lapozgat elmélyülten:

  A jelenetről egy videó is felkerült a Twittere, eszerint a lesifotó valódi, a parlamentben a Jog és Igazságosság színeiben ülő korábbi miniszterelnök tényleg a cicás könyvet bújja. Mennyivel jobban járt a mellette ülő képviselő, aki nem valószínű, hogy sokkal szakmaibb dolgokkal van elfoglalva épp, de ezt senki nem teszi szóvá, mivel az okostelefon hátuljára nincs kiírva.