Máté, Mirella
10 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 25 évvel ezelőtt, 1992. szeptember 21-én, jelent meg a Radiohead Creep című kislemeze, a szám pedig aztán nemcsak az 1993-ban megjelent, Pablo Honey című debütlemez, hanem a zenekar történetének leghíresebb dala is lett. Hallgassuk meg:

 • Olvasónk számolt be a csütörtök délutáni horrorról, ami az Örs Vezér tere felé közlekedő 174-es buszon történt. "Először zörgő hang, majd a busz leállt, utána sípolás és robbanás. Jók ezek a régi buszok."

  busz
  Fotó: Olvasói fotó
  bsz
  Fotó: Olvasói fotó
 • theres-no-cheat-code-for-this-kind-of-hard-work.gif

  Amikor kiderült, hogy a Tomb Raider-franchise rebootjában a filigrán svéd színésznő lesz az ikonikus régésznő, a videójáték rajongói pont úgy kezdtek el háborogni, mint a DC-képregények olvasói Gal Gadot Wonder Woman szerepe láttán. Aztán kijött az első Tomb Raider-előzetes, és a sivalkodást mintha elvágták volna. Jóhogy, a színésznő nagyon kemény edzésmunkát tolt a szerep kedvéért.  

 • Az eltávolítása után a harmadik kerületi Kiscelli Múzeum gyűjteményébe kerül Budapest Bábszínház pálcikaembere, árulta el az Andrássy úti intézmény igazgatója a Színház.hu megkeresésére. A figura tehát ugyanabba a múzeumba kerül, ahol a legendás Moszkva téri órát is kiállították.

  Meczner János elmondta: a szóbeszéddel ellentétben nem hibásodott meg, illetve vált javíthatatlanná a neon cégér, az arculatváltás miatt döntöttek a cseréje mellett. Mivel számukra is fontos a pálcikaember, a kicsinyített mása ott lesz majd a bábszínház Koós Ivánról elnevezett előcsarnokában – ő tervezte ugyanis az eredetit.