Árpád
3 °C
12 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Naná, hogy a választások előtt pár hónappal nemcsak Kucsák László, XVIII. kerületi fideszes képviselő elméjéből pattan ki a szikra, hogy teletöltse magával a helyi médiát, és nemcsak a pécsi fideszesekből lesz karácsonyfadísz. Hende Csaba mikulásosat akart játszani, aztán nyilván rájött, hogy nagyszakállú Télapóként senki nem fog ráismerni, ami marketingszempontból semmivel nem jobb ötlet, mint friss disznótorossal köszönteni a hanukát, hát inkább csak odaállt a Mikulás mellé. Vagyis, hogy pontosabbak legyünk, maga mellé engedte a Mikulást. Nézzék ezt a képet, minden szempontból remek címlapfotó. (via Nyugat.hu)

 • Értelmesen beszél, de a kérdésekre más választ ad – ki az?

  • 419
   Orbán Viktor
  • 105
   Cödlinger, a bolond

  Azért jó (vagy rossz), ha az ember olvas, mert minden hülyeségről eszébe jut valami hülyeség.

  Itt van például Orbán Viktor, a Nemzet Nagy Tréfacsinálója, aki ma a parlamentben – amit úgy is szoktak emlegetni, hogy az Ország Háza – egy ellenzéki képviselő elég fontos kérdésére válaszolt. Az elég fontos kérdés arról szólt, hogyan lehetséges, hogy a magyar miniszterelnök közelébe „terrorizmusért is körözött emberek” kerülhettek. Nos, Orbán válasza pedig (hogy pontosan mi volt, azt itt olvashatja), ezt az idézetet juttatta eszembe:

  - Ki ez a Szerkesztő úr?
  - Cödlinger, a bolond. Az orvos szerint a felelési centruma megbénult (...) értelmesen beszél, de a kérdésekre más választ ad.

  Egyébként aki ismeri a regényt, az tudja, hogy valójában két Cödlinger van, az egyik összevissza válaszol – bár „mindig érti, amit mondanak neki” –, a másik mindenre igent mond, és a Néma revolverek városában minden kívánságukat teljesíteni kell. Vagy ahogyan Rejtő Jenő fogalmazott: „rászabadítják a városra ingyenélőnek a két bolond Cödlingert, akik vagyonokat rabolnak”.

 • A madeirai reptér horror Ronaldója után azt gondoltuk, nehéz lesz nagyot gurítani elcseszett sportolószobrokban, de Indiában majdnem sikerült: felavatták ugyanis Diego Maradona egész alakos szobrát.

  Azt most hagyjuk, hogy Kolkatában miért állítanak egy 3,5 méteres (HÁROM ÉS FÉL!!) szobrot az 1986-os világbajnoki címet a vb-trófeával ünneplő Maradonáról, inkább nézzék meg a végeredményt. 

  Az eseményről készült videón egyébként maga Maradona is meglepettnek tűnik egy kicsit, aztán a jótékonysági eseményen elmondta, hogy ő sosem tartotta magát futballistenségnek, csak egy mezei sportolónak. (Szerkesztőnket a szobor feje egy magyar színészére emlékezteti gyerekkorából, talán egy Ötvös Csöpi-filmből – önt kire? Ha beugrik egy ismerős arc, írja meg, hátha rá gondoltunk.)

  Frissítés: Bobby, Bobby Ewing! Hát persze, a Dallas csodálatos hőse. Köszönjük olvasónk, Korcskutya megfejtését!

  Kit ábrázol a szobor?

  • 704
   Bárki mást
  • 123
   Maradonát
 • De addig azért elment. Igaz, a zebrán sikerült megállnia, de hát ez van.