Magdolna, Léna
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lengyel befektetőknek köszönhetően már nem kell elmennünk Lengyelországba, Németországba vagy Oroszországba, ha ki akarjuk próbálni, hogy mennyire háborodnak fel az érzékszerveink egy feje tetejére állított házban.

  330090 haz-fejteton1

  Balatonszéplakon egy szép piros vityilót fordítottak ki a sarkából, mintha egy tornádó kapta volna fel. A házban a plafonról lógnak le a bútorok, miközben a mennyezeten járkálhatunk. A fordított házról a KaposPont videót is készített, amit itt nézhet meg.

 • A Great Manchester Run szervezői a Manchester Arénában történt robbantás után nem bízták a véletlenre a futóverseny biztosítását: a belvárosi versenyen fegyveres rendőrök biztosították a futókat.

  Remélem, újra eljön majd az a nap, amikor egy sportverseny résztvevői biztonságban érezhetik magukat, gépfegyveres őrizet nélkül is.

 • Timi szombaton Békéscsabán egy bolt biciklitárolójánál talált egy fekete színű pénztárcát, benne 31 ezer forinttal és egy TAJ-kártyával. A Beol.hu-hoz fordult azzal a kéréssel, hogy hozzák le a tárcáról készült képet egy felhívással, hogy aki felismeri a saját vagy rokona tárcáját, a lapon keresztül jelentkezzen. Ha pedig nem jelentkezik senki, akkor felveszi a kapcsolatot a kártyán szereplő háziorvossal, hogy a segítségével visszajuttathassa a pénztárcát. Szerencsére estére meglett a tárca tulajdonosa, aki egy idősebb férfi volt, és feltehetően a nyugdíja maradéka volt a tárcájában. 

 • Reggeli kutyasétáltatáskor odalép önhöz egy aktatáskás ember: „Hű, de szép vizslája van! Nekem adja 28 millió forintért?”

  Mielőtt megnézi az amerikai videót, ahol 100 ezer dollárt kínált a férfi a gazdáknak, árulja el, mit válaszolna a helyükben.

  28 millió a kutyámért egy vadidegentől?

  • 1864
   A kutyámat nem, de van egy eladó rokonom
  • 1223
   Oké, vigye, de aztán jól viselje gondját
  • 790
   Húzz a fenébe te perverz disznó