Vendel
5 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem lehet elégszer megnézni azt, ahogy a Phoenix Suns játékosai egyszerre megindulnak egy labdaszerzés után a Portland Trail Blazers elleni meccsen. Abban semmi furcsa nincs, hogy mindenki startol, de ilyen szinkronban lenni még gyakorlással sem nagyon lehet.

  bigoka1.gif
 • Képzelje el a szituációt: Svájcban él, tehát vélhetőleg kényelmes, békés élete van. Épp a garázsban ügyködik valamit, leköti kicsit magát, majd egyszer csak a semmiből azt hallja: 

  Vigyázz, kerék! 

  Ez egy elég szokatlan dolog, így hát kikukkant a garázsból, hogy hát mégis mi a franc történik. Erre szembetalálja magát egy 100 km/órával száguldó, 600 kilogrammos traktorgumival, ami egy kisebb meteorként becsapódik a házába:

  A 73 éves Hans Niederhauserrel ez történt meg nemrég, de az anyagi károkon kívül szerencsére senki nem sérült meg. Azt nem tudni, hogyan jött le a kerék a közelben dolgozó traktorról, de a jármű tulajdonosa vállalta a teljes felelősséget az eset miatt.

  (Via)

 • Természetesen a Smells like teen spiritre gondolok, és azon belül is a refrén egyik sorára, miszerint I feel stupid and contagious, vagyis hülye vagyok és fertőző. Ennek apropóján hallgassuk is meg a kilencvenes évek gigaslágerének legújabb feldolgozását, a Postmodern Jukebox a Voice amerikai verziójának tavalyi nyertesével állt össze, és zseniális, alig pár órája került fel a YouTube-ra: 

  Ha bejött a stílus, itt  van még tőlük egy csomó szám, érdemes a mondjuk a Despacitóval, vagy Seven Nations Armyval kezdeni.

 • Emberszabású majmoktól származó 9,7 millió éves fogakat találtak a Rajna egykori medrének területén. Azonban a záp- és szemfogak olyan emberszabású majmok fogaira hasonlítanak, amik 2,9-4,4 millió éve éltek Afrikában, így igazából semmi sem stimmel.

  Nagy talánnyal állunk szemben: sem a korszak, sem a helyszín nem egyezik

  - mondta a leletet bemutató Herbert Lutz, a projekt vezetője.

  A rajnai fogak nem hasonlítanak egyetlen Európában vagy Ázsiában talált lelethez sem, leginkább az Etiópiában fellelt Lucy (Australopithecus afarensis) és Ardi (Ardipithecus ramidus) fogaival mutatnak hasonlóságot.

  A fogakról készített képeket ide kattintva nézheti meg.