Ervin
9 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Jevgenyija Medvegyeva oda merészkedett, ahová előtte még senki, ha minden igaz.

 • Az United Airlines újabb rossz pontot szerzett magának: a Londonból Chicagóba tartó járatán, eddig nem tisztázott körülmények között hunyt el egy óriásnyúl. Mutatjuk, ilyen állatról van szó:

  A 10 hónapos nyúl makkegészséges volt, amikor elindult vele a gép. A gazdája szerint Simon nagy eséllyel a világ legnagyobb nyula lehetett volna, hiszen az apja Darius, aki jelenleg 1,3 méteres. 

  A légitársaság nagyon sajnálja az esetet.

 • Mármint úgy új, hogy eddig még nem láttuk őket, de lehet tévedek. Az biztos, hogy a 00:21-nél látható képsor, amin tojásokat szórnak le egy bolygóra, az új. És nagyon fasza is.

 • Erre a költői kérdésre keresi a választ az ELTE-s egyetemistákból szerveződő NOSZA (NOnkonformista SZólásszabadság Akció) csütörtökön a régi Szabadság téri tévészékházban szervezett eseményükkel. "A szólásszabadságot, mint cselekvést, eszmét, jogot, művészeti inspirációt és politikai fellépést járjuk körül, pontosabban e közkedvelt topik kényelmetlen határterületeit. Pro és kontra" - írják meghívójukban. A rendezvényen médiakutatók, újságírók beszélgetnek arról hogyan működik a hazai sajtó.

  "Olyan témákról is beszélünk, hogy a TASZ miért védi meg a Kurucinfót a holokauszttagadás ügyben, hogy festékkel megdobni a Sándor Palotát mennyire elfogadható ellenállási forma, vagy hogy az egyetemen belül mennyire lehet politizálni" - fogalmaz a NOSZA. Április 27-én 17-21 óráig tartanak a beszélgetések, előadások az Impostor nevű helyen (Budapest, Szabadság tér 17.), utána a program adománygyűjtő bulival zárul, ahol az újra megjelenő Médiakutató című folyóiratot lehet támogatni. 

  Itt található a Facebook-esemény.