Eszter, Eliza
12 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy YouTube-felhasználó, Nabzim mutatta meg, hogy Nikola Tesla egyik leghíresebb találmánya, a nagyfrekvenciás váltakozófeszültség előállítására is képest Tesla-tekercs gitárerősítőként is működik.

  Az eredmény nemcsak rendkívül látványos a villámlások miatt, de remekül is szól, ki gondolta volna, hogy a sima elektromos zúgásból mennyi mindent lehet előállítani?

  (via Sploid)

 • A Jupiter holdja megnézése után interjúztunk a stábbal, többek között Petrányi Viktória producerrel. Klág Dávid megkérdezett mindent, amit csak akart, aztán megkérdezte tőlem a kamera mögött, hogy maradt-e bennem valami. És akkor nekikezdtem életem egyik legértelmetlenebb kérdésének:

 • A magyar-szlovák-cseh-lett film, az Out premierjén forgattunk, interjúztunk, és már csak a felkonf volt vissza. Itt annyit kellett volna elmondania Dávidnak, hogy a főszereplő elmegy Lettországba. De valami egészen parádés dolog történt helyette:

 • rx3mapdj85oa4c6wwjrp.gif

  Lenyűgöző az a részletekre odafigyelés, amivel az amerikai sajtó Trump első külföldi körutazását követi. 

  Ennek hála, mi is tudhatjuk, hogy Melania Trump másodszor táncolt ki a kézen fogva sétálás című protokollgesztus elől, mióta úton vannak. Vatikáni érkezésükkor gyorsan a hajához kapta a kezét, amikor Trump meg akarta fogni, egy nappal korábban pedig simán rácsapott, amikor a küldöttséggel sétáltak Izraelben:

  clrkvgoj7vbfxbyd51sv.gif

  A lista nem itt ér véget, a Gizmodo szorgalmasan gyűjti ezeket a pillanatokat.